Tarih: 18.02.2021 12:31

Gölcük’ün tek minaresiz camisi Yeşil Cami cemaati yetkililere seslendi ‘SESİMİZİ DUYUN, MİNAREMİZİ YAPIN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Yeni Mahalle, 301. Sokak, No 14 adresinde yer alan Yeşil Cami cemaati camilerine minare yapılması istiyor. Uzun zamandır minare yapılmasını isteyen ve bu konuda girişimlerde bulunan Cami Cemaati, yeniden yetkililere seslenerek, ‘Minaresiz Cami olmaz. Lütfen Camimizin minaresini yapın’ dediler.

‘Camiler minaresiz olmaz’

İlçemizde tek minaresiz cami konumunda olan Yeşil Cami, uzun zamandır minare müjdesi bekliyor. Cami cemaatinin tüm mücadelelerine rağmen, cami hala minaresiz duruyor. Caminin minaresiz bırakılmaması gerektiğini belirten bazı cami cemaati yetkililere seslenerek, ‘Gelin sesimize kulak verin, bu camiyi boynu bükük bırakmayın. Camimize minare yapın’ dediler.

‘Büyükşehir’e dilekçe verdik’

Cami Cemaatinden bazı vatandaşlar, ‘Gölcük’te minaresiz olan tek cami bizim camimiz. Bu konuda uzun zamandır mücadele ediliyor. Camimize minare yapılması için Büyükşehir’e dilekçe verildi. Fakat hala bu konuda bir müjde alamadık. Minaresiz cami olmaz. Yetkililer lütfen bu konuda hassas davransın ve Camimizi minaresiz bırakmasın’ diye konuştular.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —