Tarih: 03.02.2023 13:57

Gölcük’ün üst kısımları beyaza büründü EŞSİZ GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün üst kısımları beyaza büründü

EŞSİZ GÜZELLİĞİ İLE BÜYÜLÜYOR

Uzun zamandır yağması beklenen kar yağışı geçtiğimiz günlerde ilçemizin üst kısımlarında etkili oldu. Gölcük’ün turizme açılan kapısı olan Eriklitepe Tabiat Parkı başta olmak üzere Gölcük’ün köylerinin büyük bir kısmı beyaz örtü ile kaplandı.

Barajlarımız için çok etkili olacak

İlçemiz olarak son yılların en sıcak Ocak ayını yaşadık. Kar yağışının yaşanması beklenen ilçemizde Ocak Ayında yağmur yağışının bile az olması vatandaşları tedirgin etmişti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün geçtiğimiz hafta itibariyle kar yağışının etkili olacağı açıklamasının ardından geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı ile Gölcük’ün üst kısımları beyaza büründü. Kar yağışının etkili olması en çok barajlarımızı olumlu yönde etkileyeceği için vatandaşları memnun etti.

Ekipler ilk günden beri sahada

Ekipler kar yağışının başladığı günden beri sahada çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizin kış turizmine açılan kapısı olan Eriklitepe Tabiat Parkı Kar yağışının etkili olduğu ilk günden beri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Gölcük ve çevre ilçelerden gün içerisinde yoğun ilgi gören Eriklitepe Tabiat Parkı’nda ziyaretçiler karın keyfini doyasıya çıkarırken, kar yağışının ilk etkili olduğu ilk günden beri Gölcük Belediyesi ekipleri kar yağışını etkili olduğu bölgelerde yolları düzenli aralıklara temizleyerek sürücülere kolaylık sağlıyor.

Gölcük merkezinde de etkili olması bekleniyor

Geçtiğimiz günlerde ilçemizin üst kısımlarında etkili olan kar yağışının önümüzdeki günlerde şehir merkezinde de etkili olması bekleniyor. Gölcük Belediyesi ekipleri olası kar yağışı için tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —