Tarih: 14.09.2023 11:25

Gölcük’ün yeni Kaymakamı Müfit Gültekin oldu

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Kaymakamlığı’na Yusuf Özdemir’in vefatından sonra atanacak isim merak ediliyordu. Gölcük’ün yeni Kaymakamı Müfit Gültekin oldu.

Sarıçam Kaymakamlığı’nda görev yapıyordu

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 06.09.2023 tarihli onayı ile Gölcük Kaymakamlığı’na Adana Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin’in ataması yapıldı. Kaymakam Gültekin, ilçemizdeki görevine dün itibariyle başladı.

KAYMAKAM MÜFİT GÜLTEKİN KİMDİR?

07.05.1977 tarihinde Ankara ili Polatlı ilçesinde doğdu ve ilk-orta öğrenimini Polatlı’da tamamladı. Ankara Gazi Teknik Lisesini bitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Mardin Artuklu Üniversitesi Tarih Bölümünde Yüksek Lisans yaptı.

Yozgat Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. İngiltere’de Londra Middlesex Üniversitesinde 1 yıl süre ile yabancı dil eğitimi aldı. 3 yıllık staj ve eğitim sürecinden sonra sırasıyla; Bursa / Büyükorhan Kaymakamlığı, Kilis / Elbeyli ilçesi Kaymakamlığı, Mardin Vali Yardımcılığı, Mardin / Yeşilli Kaymakamlığı, Balıkesir / Savaştepe Kaymakamlığı, Osmaniye / Bahçe Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.


2020/362 sayılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Sarıçam Kaymakamlığına atanan Kaymakam Müfit Gültekin evli ve 2 çocuk babası olup, eşi Gül Hanım felsefe öğretmenidir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —