Tarih: 11.09.2018 14:26

GÖLMEK Kurs kayıtları başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

GÖLMEK Kurs kayıtları başlıyor

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile Gölcük Meslek Edindirme Kursları başlıyor. Kurslar Gölcük Belediyesi Eğitim Kültür Müdürlüğü bünyesinde ve GÖLMEK çatısı altında 13 merkezde 17 branşta verilecek.

Vatandaşlara boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme alışkanlıkları kazandırılıyor

Vatandaşlar tarafından böylesine yoğun ilgi gören kurslar Değirmendere, Halıdere, Ulaşlı, İhsaniye, Hisareyn ve Yazlıkta, Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yapılarak Gölcük Meslek Edindirme Kursları, diğer bir deyişle GÖLMEK çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor. Bu çalışmalarla birlikte ülke ekonomisine katkı sağlanmakta, sosyal ve kültürel yönden desteklemelerle birlikte birçok açıdan gelişim imkânı oluşturulmakta ve istihdam imkânı sağlanmasına yardımcı olunmaktadır. Vatandaşlara boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme alışkanlıkları kazandırılarak, yeteneklerini geliştirme ve sergileme imkânı da sağlanmaktadır.

Büyük bir özen ve titizlikle çalışılıyor

GÖLMEK Kursları, Giyim, İğne Oyası, Resim, Hat, Tezhip, Gemi Maket Yapımı, El Nakışı, Pasta yapımı, Güzellik-Cilt bakımı, Örgü, Ebru, Saçaklama, Çini İşleme, Kırkyama, Gitar, Bağlama, Aerobik branşlarında uzman eğitmenler tarafından ve belirlenen programlar dâhilinde büyük bir özen ve titizlikle gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Gölcük Meslek Edindirme Kursları Kayıtları başvuruları başlıyor, başvuruların bitmesinden ardından da kurslar başlayacak. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, Gölcük Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’ne giderek kayıtlarını yaptırabilecekler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —