Tarih: 22.05.2024 18:18

Goncagüller Anaokulu Miniklerinden TURGUT ÖZAL İLKOKULUNA ORYANTASYON ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin başarılı eğitim kurumlarında olan Gölcük Goncagüller Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencileri, ilkokul oryantasyonları kapsamında Gölcük Turgut Özal İlkokulunu 1. Sınıfları ziyaret ederek,  1. sınıf kardeşleriyle birlikte Türkçe, Matematik, derslerine katılarak farklı etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler.

1.Sınıf öğrencilerini ziyaret ettiler

Gölcük Goncagüller Anaokulu Okul Müdürü Fatma Köroğlu himayesinde, sınıf öğretmeni Esra Çakan, Hatice Eren Ersoy,  Rehber Öğretmen Fatime Şahin ve minik öğrencileri bugün ilkokul oryantasyonları kapsamında Gölcük Turgut Özal İlkokulunu 1. Sınıf ziyareti gerçekleştirdiler. İlkokul oryantasyonları kapsamında Gölcük Goncagüller Anaokulu miniklerinin ilkokul heyecanı görülmeye değerdi.

Köroğlu, “1. sınıf kardeşleriyle birlikte Türkçe, Matematik, derslerine katılarak farklı etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler”

Gölcük Goncagüller Anaokulu Okul Müdürü Fatma Köroğlu gerçekleştirdikleri ziyaret konusunda yaptığı açıklamada; ‘Anaokulu hazırlık sınıfı öğrencilerimiz ile, ilkokul oryantasyonları kapsamında Gölcük Turgut Özal İlkokulunu 1. Sınıfları ziyaret ettik. Gölcük Turgut Özal İlkokulu Okul Müdürü Eyüp Arslan ve öğretmenlerimiz tarafından çok sıcak karşılandık. Miniklerimiz de bu güzel ve sıcak karşılanmadan dolayı rahatladılar. Çıkacakları eğitim yolculuklarında biz önceden çocuklarımıza gidecekleri yeni okullarını tanıtmak, öğrenme yolculuklarında devam edecekleri okullarını beraberce ziyaret etmek istedik. 1. sınıf kardeşleriyle birlikte Türkçe, Matematik, derslerine katılarak farklı etkinliklerle hoşça vakit geçirdiler. Güzel bir kaynaşma oldu. Sözlerime son verirken okul müdürüm Eyüp Arslan ve öğretmenlerimize, sıcak karşılamaları ve ilgileri için öğrencilerim, öğretmenlerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. ’ dedi

Sıcak bir ev sahipliğiyle karşıladılar

Gölcük Turgut Özal İlkokulu Okul Müdürü Eyüp Arslan, 1-D Sınıf öğretmeni Feriha Parlak, Gölcük Goncagüller Anaokulu Okul Müdürü Fatma Köroğlu ve Esra Çakan, Hatice Eren Ersoy,  Rehber Öğretmen Fatime Şahin ve minik öğrencileri çok sıcak bir ev sahipliğiyle karşıladılar.

Çakan, “Minik öğrencilerimiz, bu keyifli süre ile kısa bir deneyim yaşadılar” 

Gölcük Goncagüller Anaokulu sınıf öğretmenlerinden Esra Çakan; ‘İlköğretim hayatına geçiş yapmak çocuğun hayatında önemli bir dönüm noktasıdır. Çocuğun okulöncesi dönemden ayrılıp ilk akademik deneyimlerini yaşayacakları 1. sınıf yaşam becerilerinin geliştirildiği, yeni deneyimler edinildiği zor ama keyifli bir süreç içerir. Bugün Gölcük Goncagüller Anaokulu Okul Müdürü Fatma Köroğlu himayesinde, öğrencilerimizi Gölcük Turgut Özal İlkokuluna, 1. sınıf öğrencilerimizin ziyaretine getirdik. Minik öğrencilerimiz, bu keyifli süre ile kısa bir deneyim yaşadılar. Okulu tanıdılar, sınıflarda sıralara oturarak kısa bir ders yaptılar, okul kantinini yemekhaneyi gezdiler. Okul bahçesini gördüler. Öğrencilerim,  ilkokul oryantasyonu ile okul fikrine alışarak, keyifli ve güzel bir gün geçirdiler.’ dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —