Tarih: 08.03.2020 12:20

Gönül Dostlarından Lütfü Yılmaz’a doğum günü sürprizi

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde uzun yıllardır, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Lütfü Yılmaz’ın 65’inci doğum gününü dostları unutmadı.  65 yaşına giren Yılmaz için, gönül dostu arkadaşları, Gölcük Tavuk Dünyası’nda sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler.

Gölcük’te geniş bir kitle tarafından sayılan ve sevilen, sosyal yönü oldukça güçlü olan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, yeni yaşına girdi. İlçemizde uzun yıllardır Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan ve 65 yaşına giren Yılmaz için gönül dostu arkadaşları, sürpriz bir doğum günü partisi düzenlediler.

Yılmaz’dan dostlarına teşekkür

İlçemizin de yakından tanığı isimler olan, THK Başkanı Mustafa Cintaş, Gölcük Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar, Mali Müşavir Hakan Bıçakçı, Özserbesler Pastanesi Sahibi Yavuz Serbes, Gazeteci Yılmaz Değirmenci, Sanayi Esnaflarından Selahattin Boz geçtiğimiz gün Yılmaz’a bir sürpriz yaparak, yeni yaşını kutladılar. Bu jest karşısında, Gönül Dostlarına teşekkür eden Yılmaz, çok mutlu olduğunu ifade ederek, “ Gölcük’te uzun yıllarıdır bulunuyorum ve dostların sağ olsun her sene doğum günümü atlamadan kutlarlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. Bizde Gölcük Haber Gazetesi olarak, Lütfü Yılmaz’ın yeni yaşını  tebrik ediyor, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —