Tarih: 30.11.2023 13:12

Gönülden Gönüle Ziyaretler Gölcük’te devam etti ‘DEVLETİMİZ HER ZAMAN YANINIZDA’

Facebook Twitter Linked-in

Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler Vali Yardımcılarınca ziyaret edilmeye devam ediyor.

Talepleri dinledi, ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi

Gönülden Gönüle projesi ile ilimiz genelinde yapılan hane ziyaretleri bugün Gölcük ilçemizde Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy tarafından gerçekleşti. Gölcük ilçemizde 1 Gazi ve ailesi ile yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi 9 aileyi hanelerinde ziyaret edip, onlarla hemhal olan Vali Yardımcısı Ulusoy, ailelerin taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde inceledi. Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ulusoy, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

Kıbrıs Gazisin Cafer Taş’ın Hayır Duaları Alındı

Kıbrıs Gazimiz Yahya Cafer Taşın’ın evine misafir olup hayır dualarını alan Vali Yardımcısı Ulusoy, gazimiz ve ailesinin ihtiyaçları olup olmadığını sorarak onlarla bir süre hasbihal etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten gazimiz ve ailesi: “Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —