Tarih: 06.06.2021 10:47

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, Şırnaklı öğrenciler için DESTEK İSTEDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’lü Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, Şırnak Cizre’de bulunan Ebul İz İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler için içinde resimli anlatım bulunan Roman ve hikaye tarzında kitap toplamak için kolları sıvadı.

Umut Sizinle Yardımlaşma Derneği’nin başlattığı Gölcüklü Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak’ın destek verdiği kampanya ile Şırnak Cizre’de bulunan  Ebul İz İlkokulu’na öğrenciler için kitapları ulaştırılacak. 11 yaşa kadar uygun roman ve hikaye kitapları için çağrıda bulunan Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, ‘Gelin Şırnak Cizre’de eğitim gören çocuklarımıza kitap desteğinde bulunalım’ çağrısında bulundu.

Yardımsever ve Hayırseverlerden destek istedi

İsmail Ak, ‘Şırnak Cizre’de bulunan Ebul İz İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler için 11 yaşına kadar roman, hikaye ve eğitici kitap toplayıp, bunu çocuklarımıza ulaştıracağız. Umut Sizinle Yardımlaşma Derneği’nin başlattığı bu kampanyaya bende destek olmak istiyorum. Bu kampanya için Dernek yetkilisi dostlarım bana ulaştılar. Bende kendilerine destek vermek istediğimi belirttim. 11 yaşa kadar Roman, Hikaye ve eğitici kitapların içeriğinde resimli anlatım olacak. Hayırsever ve Yardımsever dostlarım bu konuda çocuklarımıza destek olmak isterse bana ulaşabilirler’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —