Tarih: 24.12.2019 14:04

Göreve bu zamana kadar atamayla gelen Fikret Gürel, SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLMA YOLUNDA

Facebook Twitter Linked-in

Göreve bu zamana kadar atamayla gelen Fikret Gürel,

SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLMA YOLUNDA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, kongre öncesi yaptığı açıklamada, ‘Kongremizi sorunsuz yapacağız. Tek aday ben olarak gözükmekle birlikte başka adaylar çıkarsa da saygıyla karşılayacağız. Bu zamana kadar atama yoluyla başkanlık görevini yürütmüştüm. İnşallah seçilmiş başkan olarak yolumuza devam edeceğiz.  Tüm partililerimizin katılımıyla partimizin adına yakışır bir kongreyi yapacağız’ dedi.

Tüm hazırlıklar tamam

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütü ilçe kongresini 28 Aralık Cumartesi günü Kongre Sarayı’nda gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçiminin ardından partilileri kongre heyecanı sardı. CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel’den kongre öncesi değerlendirme aldık. Gazetemize samimi açıklamalarda bulunan Başkan Gürel, ‘Partimizin adına yakışır bir kongre gerçekleştireceğiz’ diyerek kongrelerine tüm partilileri davet etti.

Gürel, ‘Kongremizde başka adaylar çıkarsa saygı duyarız’

Gürel açıklamasında şunları ifade etti: ’ Daha öncede yaptığımız açıklamalarla kongre sürecini başlatmıştık, Kasım ayı itibariyle ve 28 Kasım itibariyle bitirdiğimiz Delege seçimlerini ardından 28 Aralık’ta yapacağımız kongreye odaklanmış bulunmaktayız. Bu süreçte tekrardan adaylığımızı açıklayaraktan artık seçilmiş bir başkan olmak arzusuyla yola çıktık. Daha önce ki ilçe başkanlıklarımızda atamayla gelmiştik. Dolayısıyla çalışacak, liyakatli, dirayetli bir yönetim oluşturma çabası içerisine girdik. Bunu da sağladıktan sonra Cumartesi yapacağımız kongreye odaklanmış bulunmaktayız. Kongremizi blok liste olarak gerçekleştireceğiz. Yönetim ve il delegasyonuyla birlikte, çarşaf değil blok liste olarak gerçekleştireceğiz. Bu zamana kadar bize ulaşan başkan ir liste olmadı. Tabi olmayacak anlamına gelmiyor. Neticesinde şu anda tek aday olarak ben gözükmekteyim. Dolayısıyla seçimin ilçemize partimize, ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlçe Kongremizde 296 delege arkadaşımız oylarını kullanacak. Kongremiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kongremizi inşallah partimizin adına yakışır bir biçimde, yoğun katılımla, birlik ve beraberliğimizle tamamlayacağız. Tüm partililerimizi 28 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10.00’da Kongre Sarayı’nda başlayacak olan kongremize davet ediyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —