Tarih: 20.07.2017 15:14

GÖREVİNE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’e atanan Cumhuriyet Başsavcısı Abdulhamit Durgut,

Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle’nin Aydın’a tayini ile boşalan, Başsavcılık Koltuğuna Kocaeli Adliyesi’nden Abdulhamit Durgut atandı

Aslen Bayburtlu olan ve Kocaeli Cumhuriyet Savcılığından ilçemize Cumhuriyet  Başsavcı olarak göreve başlayan  Durgut, Gölcük’e atanmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Artık burası bizim de evimiz

Yargı camiası olarak işlerinin çok zor ve ağır olduğuna dikkat çeken Başsavcı Durgut, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi: “Bir karar alırken, bir taraf üzülüyor, bir taraf seviniyor. Yani her ikisini de mutlu edemiyoruz ve herkesi mutlu etmek gibi de bir lüksümüz yok. Bizler, yasaların bizlere verdiği yükümlülüklerle görev yapmak. Artık yargıya güven gün geçtikçe artıyor. Özellikle 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi sonrasında, yargı camiası en güvenilir kurumların başında geliyor. Bu manada ben de yargı camiasına katkıda bulunmak üzere Gölcük’e atanmış buluyorum. Artık burası bizimde evimiz. Belki mesaimizin fazlasını Gölcük’te geçireceğiz. Gölcük Adliyesi’nde 6 Savcı ve 8 Hakim arkadaşımla beraber, en adil şekilde adalet dağıtacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm Gölcüklü vatandaşlara sevgi ve selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —