Tarih: 01.07.2023 15:51

Görme Engelliler ve Aileleri Dayanışma Derneği Üyeleriyle Bayramlaştı

Facebook Twitter Linked-in

Görme Engelliler ve Aileleri Dayanışma Derneği Kurban Bayramının 4. Günü İzmit’teki Genel Merkez Binasında üyelerinin katılımıyla bayramlaşma programlarını gerçekleştirdi.

Bayramlaşma Programına; Görme Engelliler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Karaman, Kadın Komisyonu Başkanı Gürsel Albayrak, İl Müftülüğü İl Engelliler Koordinatörü Şinasi Birişik, Dernek üyeleri ve davetliler katılım sağladı.

Hem Bayramlaştılar hem de genel üye toplantılarını yaptılar

Görme Engelliler ve Aileleri Dayanışma Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Gürsel Albayrak, gerçekleştirdikleri Bayramlaşma Programı hakkında şunları söyledi: ‘Bayramın dördüncü günü, Dernek Merkezimizde bayramlaşmamızı gerçekleştirdik. Aynı zamanda genel üye toplantımızı yaptık. Dernek başkanımız Sn. Dursun Karaman yaptığı konuşmada derneğimizin yapmayı planladığı faaliyetleri üyelerimizle paylaştı. 6 Temmuz 2023 tarihinde başlatacağımız İşaret Dili Kursunun önemi ve empati kurma konusunda görüşler dile getirildi. Kursu başlatacak olan Sn. Şinasi Birişik kursun önemini üyelerimizle paylaştı. Görme Engelliler ve Aileleri Dayanışma Derneğimizin yazın yapacağı etkinlikler arasında Günü birlik geziler, Seminerler, Kocaeli Barosu ile birlikte bir panel programlarımız yer almaktadır. İleriki günlerde basınımız da dernek merkezimize davet edilerek faaliyetlerimiz, sıralı olarak paylaşılacaktır’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —