Tarih: 17.01.2019 13:07

“GÖRMEDEN YAŞAMAK” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

7-14 Ocak Beyaz Baston Haftası münasebeti Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi’nde

“GÖRMEDEN YAŞAMAK” KONULU KONFERANS GERÇEKLEŞTİRİLDİ

7-14 Ocak Beyaz Baston Haftası münasebeti ile Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi’nde yaklaşık 200 öğrenciye Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu tarafından Turkcell İletişim Engelli Çözümleri Ürün Yöneticisi Gamze Sofuoğlu’nun katılımıyla “Görmeden Yaşamak” konulu konferans gerçekleştirildi.

Konferansa 200 öğrenci katıldı

Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu 7-14 Ocak Beyaz Baston Haftası münasebetiyle Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi’nde bir konferans gerçekleştirdi. Yaklaşık 200 öğrencinin katıldı konferansta  Turkcell İletişim Engelli Çözümleri Ürün Yöneticisi Gamze Sofuoğlu bir konuşma gerçekleştirdi.

Turkcell’in engellilere yönelik çalışmaları anlatıldı

Konferansta aynı zamanda Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu tarafından dernek çalışmalarını ve faaliyetlerini gerçekleştirdikleri Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tanıtıldı.  7-14 Ocak Beyaz Baston Haftası münasebetiyle düzenlenen seminerde Turkcell İletişim Engelli Çözümleri Ürün Yöneticisi Gamze Sofuoğlu,   Turkcell’in engellilere yönelik çalışmalarını ve kendi hayatında engeli sebebiyle karşılaştığı zorlukları nasıl ortadan kaldırdığını anlatmasıyla öğrencilere  farkındalık kazandırdı. Konferansta aynı zamanda Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Dinçer Koç genç öğrencilere görme engellilere karşı nasıl davranılması gerektiği konusunda bir konuşma gerçekleştirdi. Program daha sonra Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay görme engellilerin yönlerini bulabilmelerine yardımcı olan Beyaz Baston’u tanıtımı ile sona erdi.

Önerbay’dan teşekkür

Program sonunda kısa bir açıklama yapan Gölcük Engelliler Derneği Görme Engelliler Komisyonu Başkanı Mevlüt Önerbay, “ Bizi davet eden Okul Müdürü Abdullah Doğan’a bizi kırmayıp davetimize icabet eden Gamze Sofuoğlu’na ve Daima yanımızda olan merkezimizin müdürü Dinçer Koç’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —