Tarih: 27.09.2021 08:59

Gözlementepe Otoparkı’nda çalışmalar tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi ilçemizde belirledikleri alanları asfaltlamaya devam ediyor. Cadde ve sokaklar yapılan çalışmalarla güzelleştiriliyor. Vatandaşlar yapılan bu çalışmalardan oldukça memnun olurken,  vatandaşlar bu hizmetten ötürü Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e de teşekkür ediyorlar. Yapılan çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Gözlementepe’de bulunan otopark alanı asfaltlanarak, vatandaşların hizmetine açıldı.

Otopark alanı asfaltlandı

Gölcük’te Gözlementepe Mesire Alanını yanında bulunan otopark Belediye ekiplerinin çalışmaları kapsamında  düzenlendi. Daha sonra yapılan çalışmayla otopark alanı asfaltlandı. Bölge alanı yapılan bu çalışmadan oldukça memnun olurken, Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Vatandaşlar oldukça memnun

Gölcük Belediyesi’nden yapılan çalışma hakkında, ‘’Gözlementepe Mesire Alanı yanında bulunan alan otopark olarak düzenlendi ve asfalt serimi tamamlandı’ denildi. Vatandaşlar, ‘Yapılan bu çalışma gerçekten güzel oldu. Buraya araçlarıyla gelen vatandaşlar şimdi daha rahat edecek. Bu hizmetinden ötürü Belediyemize teşekkür ediyoruz’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —