Tarih: 14.07.2023 13:11

Güçlü Kadın Derneği Başkanı Tuğba Yıldız, ‘BİZİM İŞİMİZ SADECE KADIN DEĞİL AİLEDİR’

Facebook Twitter Linked-in

Güçlü Kadın Derneği (GÜKAD) Başkanı Tuğba Yıldız, gerçekleştirdikleri ‘Güçlü Kadın Güçlü Türkiye’ projesinde kadınlara anlatmak istediklerini önce kendi içlerine işlemeleri gerektiğini belirterek, gücün ve güzelliklerin birlikten ve beraberlikten doğduğunu anlattı.

GÜKAD Başkanı Tuğba Yıldız, açıklamasında, ‘Şuan gerçekleştirdiğimiz “Güçlü Kadın Güçlü Türkiye” Projesinde Kadınlarımıza anlatmak istediklerimizi öncelikle kendi içimize tamamen işlememiz gerektiğini, kendi kalplerimizdeki çiçekleri onlara sunacağımızı ve hangi mesleği icra edersek edelim mutlak bir kısmı vatan için olmalı derken, gücün ve güzelliklerin birlikten ve beraberlikten doğduğunu anlattı.’

‘Farkımız dışarıya saçtığımız sevgi, nezaket, merhamet ve mahcubiyet tohumları olmalı’

Yıldız, GÜKAD olarak en büyük farklarının kadının kadına olan desteğini gerçek ve samimi manada şehre sergilemek ve kadın dayanışmasının başka bir pencereden bakılarak aile bağlarının kuvvetlenmesine nasıl desteği olacağını sunmak olduğunu vurguladı. GÜKAD sadece bir dernek değil eğitim hizmetleri merkezi olduğunu da sözlerine ekleyen Uzm. Psikolog Tuğba Yıldız, ‘Farkımız dışarıya saçtığımız sevgi, nezaket, merhamet ve mahcubiyet tohumları olmalı’ dedi.

Basın ile tanışma toplantısı düzenleyeceklerini söyledi

Yıldız, Ayrıca kendi emeklerini sergilemekte destek sağlayan tüm basın, medya mensuplarına teşekkürlerini ileterek, emeklerinin farkında olduğunu, Güçlü Kadın Güçlü Türkiye projesinin 3. oturumundan sonra kendileri ile Basın toplantısı düzenleyerek tanışmak istediğini belirtti.

Aile’nin önemine vurgu yaptı

Yıldız, ‘Tüm Yönetim Grubuna ayrı ayrı teşekkürlerini ileterek, tekrarlamak isterim ki bizim işimiz sadece kadın değil, “Aile”dir. Aile demek Yuva demek, Yuva demek Vatan demek, Vatan demek Memleket demek. Toplantımızın Şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz’ diyerek sözlerine son verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —