Tarih: 15.08.2021 08:36

Gül ve Ateş ailelerinin en mutlu günü ŞEVVAL VE TALHA ÇİFTİ EVLİLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’ün sevilen ve sayılan ailelerinden Gül ve Ateş aileleri evlatlarının mutlu günlerine şahit oldular. Şevval ve Talha çifti mutlu birlikteliklerinde evliliğe ilk adımlarını attılar.

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası başkanı Mevlüt Gül ve eşi Zülbiye Gül, ilçemizin sevilen ailelerinden Modem Mobilya’nın sahibi İsmail ve Şükran Ateş aileleri büyük bir mutluluk yaşadı.  Ve bu iki güzel aile evlatlarının evliliğe ilk adımı olan söz merasimini gerçekleştirdi.

Genç çiftin yüzüklerini aile büyükleri taktı

Gül ailesinin kızları Şevval ile Ateş ailesinin erkek evlatları Talha geçtiğimiz akşam evliliğe ilk adımı atıllar. Aileleri ve yakın dostlarının şahitliğinde aile arasında nezih bir isteme töreninin ardından genç çiftin söz yüzükleri takıldı.

Genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar

Genç çiftin mutluluklarına Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük AK parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kocaeli Ak Parti İl Başkan yardımcısı Serkan Ateş  Adem Ellibeş ve yakın  dostları şahitlik etti. Bizde Gazetemiz adına genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —