Tarih: 14.07.2023 11:53

Gülçin Bayram Korosu’ndan harika bir konser akşamı

Facebook Twitter Linked-in

Gülçin Bayram Korosu’ndan harika bir konser akşamı

Şef Gülçin Bayram önderliğinde çalışmalar yapan koro Yüzbaşılar Sahilindeki Uğur Mumcu Amfi Tiyatro’da verdiği konserle Değirmenderelilere harika bir müzik akşamı yaşattı.

80’lerin müzikleri seslendirildi

Şef Gülçin Bayram önderliğinde aylardır çalışmalarını sürdüren koro bu yıl 80’ler konseptiyle verdiği konserle Değirmenderelilere unutulmayacak bir gece yaşattı. Konserde 80’lerin gönüllere taht kuran Sanatçıları Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Barış Manço gibi sanatçıların unutulmaz şarkıları müzikseverlerin de katılımıyla seslendirildi.

Konsere önemli isimler katılım sağladı

Uğur Mumcu Amfi Tiyatro’daki konsere Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş, Denizaltıyı Sevenler Derneği Başkanı Hüseyin Kırca kalabalık bir müziksever grubu katıldı. Kimisi ev hanımı, kimisi emekli subay veya astsubay, kimisi esnaf ve serbest meslek sahibi Koro Şef Gülçin Bayram yönetiminde aylardır yaptığı çalışmaların sonucunda konserlerini başarıyla yerine getirerek izleyicilerin yoğun alkışlarıyla ödüllendirildiler.

İzmir Marşı büyük bir coşkuyla söylendi

Konserin sonunda Şef Gülçin Bayram’ın davetine uyarak tüm izleyiciler ayağa kalkarak hep birlikte “İzmir Marşını” büyük bir coşkuyla seslendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —