Tarih: 17.12.2018 14:40

Güldür Güldür büyük beğeni topladı

Facebook Twitter Linked-in

Güldür Güldür büyük beğeni topladı

Sahne Sanatları Derneği kadın oyuncular topluluğu geçtiğimiz akşam Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda izleyiciyle buluştu.

Yönetmenliğini Yücel Yeşilyurt’un yaptığı Güldür Güldür adlı 2 perdelik komedi oyunu Gölcük halkına keyifli dakikalar yaşattı.

Oyun izleyicileri kahkahaya boğdu

İzleyicileri kahkahaya boğarken oyunun son kısmında Hababam Sınıfı skeci kahkahayla hüznü bir arada yaşattı. Hafize  ana tiplemesiyle beğeni kazanan Özlem İskender Gökçek  izleyicileri yıllar öncesine götürürken kahkahaların odağı oldu.  Oyundan sonra oyunun yönetmeni Yücel Yeşilyurt’a ve derneğin oda tiyatrosu için emeklerinden dolayı Mustafa  Çakır’a plaket verildi.

Akın, ‘Bizler büyük bir aileyiz’

Plaket töreninde konuşan Sahne Sanatları Derneği Başkanı Sacit Akın, izleyicilere teşekkür ederken şunları söyledi: “Bizler büyük bir aileyiz. Bütün çalışmalarımız sizler ve Gölcük için. Sahne Sanatları Derneği Şirinköy’deki merkezinde her hafta ücretsiz çocuk oyunları ayda bir gün tiyatro üstatları ile söyleşi ve drama, gitar gibi birçok alanda derslerimiz devam etmektedir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —