Tarih: 09.07.2020 12:47

Gülmek Oto Bakım ve Onarım Servisi İşletmecisi İsmail Gülmek ve Fatih Seyhan UYGUN FİYAT, KALİTELİ HİZMET PRENSİBİMİZDİR

Facebook Twitter Linked-in

Gülmek Oto Bakım ve Onarım Servisi İşletmecisi İsmail Gülmek ve Fatih Seyhan

UYGUN FİYAT, KALİTELİ HİZMET PRENSİBİMİZDİR

Otomotiv sektöründe yıllarını bu işe adamış olan İsmail Gülmek yönetiminde GÜLMEK Oto Bakım ve Onarım Servisi müşterileri tarafından da büyük bir taktirle izlenmektedir. Yeni Sanayi Sitesinde en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu yaşayan GÜLMEK Oto Her türlü araçların bakım ve onarımını itinalı bir şekilde yapmaktadır.

GELİŞEN TEKNOYOJİYİ YAKINDAN TAKİP ETMEKTEYİZ

Otomobilinizi içinizin rahatlığı ile GÜLMEK OTO BAKIM ONARIM SERVİSİ’ne teslim edebilirsiniz. İşletme sahibi İsmail GÜLMEK, Otomobilinizle ilgili teknik bilgi sahibi mekanik ustalarımızla hatasız hizmet sunmayı benimsemiş olan oto bakım tamir servisimiz, kusursuz hizmet anlayışı ile müşteri memnuniyetini ön plana tutarak modern ekipman ve cihazlarla kalitemizi belli etmekteyiz. Mekanik bölümümüzde ustalığı hız ile birleştirerek otomobilinin sorunlarını acil olarak çözmeyi planlıyoruz. Gelişen teknolojiyi yakından takip ediyor, en iyi hizmeti en kısa zamanda veriyoruz. Aracınız servisimize gelir gelmez arıza teşhis bağlantısı ile aracın kendi yönetim sistemine bağlanıp, verileri kontrol ederek araca fiziki müdahalede bulunmadan arıza tespitini yapıyor, bu sayede gereksiz parça değişimi ve zaman kaybını önleyerek hizmetimizdeki verimliliği ve tasarrufu artırıyoruz. Yağ değişimi, hava, yakıt, polen filtresi, fren sistemi, egzoz gaz emisyonu kontrolü, lastik ve klima bakımı, mekanik ve motor hizmetlerini en uygun işçilik, orijinal ya da muadili yedek parçalarla sağlıyor, aracınızın ihtiyaç duyduğu tüm bakım, onarım ve servis hizmetlerini titizlikle ve hızlı bir şekilde sunuyoruz.

HER MODEL VE MARKA ARACA MÜDAHALE EDEBİLİYORUZ

İşletme sahibi İsmail GÜLMEK Servisimize gelen her araç, uzman personelimiz ve teknik cihazlarımızla kontrolden geçirilir. Müşterilerimize yedek parça hakkında bilgi verilir ve bu parçalara ait alternatifler sunulur. Deneyimli personelimiz, her marka ve modelde araca müdahale edebilme kapasitesindedir. GÜLMEK Oto’da tüm marka ve  modellerin yürüyen aksam, dallarındaki tüm arızaları profesyonel kadromuz ve teknolojik ekipmanlarıyla en ekonomik yollarla çözüme kavuşturulmaktadır dedi. Aracınız ne olursa olsun size bu konuda en iyi hizmeti veren GÜLMEK OTO BAKIM ONARIM SERVİSİ Yeni Sanayi Sitesinde siz değerli müşterilerini beklemektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —