Tarih: 13.03.2022 05:57

GÜLÜMSE ÇOCUK TİYATROSU, ÇINAR ÇOCUK EVİ’NİN MİNİKLERİ İÇİN SAHNEYE ÇIKACAK

Facebook Twitter Linked-in

GÜLÜMSE ÇOCUK TİYATROSU, ÇINAR ÇOCUK EVİ’NİN MİNİKLERİ İÇİN SAHNEYE ÇIKACAK

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gülümse Çocuk Tiyatrosu 20-27 Mart Tiyatro Haftası etkinlikleri kapsamında Çınar Çocuk Evi’nin miniklerine oyunlarını sergileyecekler

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden ve geleceğin sanatçılarını yetiştiren İzmit Sanat Akademi’sinde 20-27 Mart Tiyatro Haftası hazırlıkları sürüyor. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde kurulan Gülümse Çocuk Tiyatrosu ekibi de provalarına tüm hızıyla devam ediyor.

20 Mart Pazar Günü

İzmit Belediyesi Gülümse Çocuk Tiyatrosu; ‘Örgü Sultan, Buzul Prens ve Küsküs Araba’ çocuk oyununu, 20-27 Mart Tiyatro Haftası etkinlikleri kapsamında 20 Mart Pazar günü Sanat Akademisi Eğitim Sahnesi’nde Çınar Çocuk Evi’nin minikleri için sergileyecekler. Burhan Akçin’in yazıp yönettiği çocuk oyununda Mimi ve Cici karakterleri sabahın erken saatlerinde daha önce fark etmedikleri bir şey ile karşılaşıyor. Bu karşılaşma, insanlık için kıymetli ve unutulan değerlerin bir el yapımı halini anlatıyor. Karakterlere can veren oyuncular ise: Onur Serimer, Numan Ertuğrul Uzunsoy ve Tunç Toker.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —