Tarih: 04.01.2024 13:49

Gümüşhaneliler Derneği Kartul Günü etkinliği düzenledi YÖRESEL LEZZET GÖLCÜK’TE HAYAT BULDU

Facebook Twitter Linked-in

Gümüşhaneliler Derneği Kartul Günü etkinliği düzenledi

YÖRESEL LEZZET GÖLCÜK’TE HAYAT BULDU

Kocaeli Gülcük Gümüşhaneliler Kültür ve Dayanışma Derneği geleneksel hale getirdiği Kartul Günü etkinliğini geçtiğimiz akşam Dernek Lokalinde gerçekleştirdi.

Davetlilere geleneksel lezzetleri Kartul ikram edildi

Gümüşhane’nin geleneksel lezzeti olan Kartul’u Gölcük’te de yaşatmak isteyen Gümüşhaneliler düzenledikleri etkinlik ile Kartul ziyafeti çektiler. Dernek lokalinde düzenledikleri Kartul Günü Etkinliği ile Gümüşhaneliler, davetlilerine  Gümüşhane’nin olmazsa olmazı Kartul (Patates) Turşusu ve ilaveten çiğ köfte ayran salata ve baklava çay ikram edildi.

Yöresel lezzetlerini yaşatmaya devam ediyorlar

Çok güzel ve samimi bir hava içinde geçen Kartul Günü Etkinliğinde Gülcük Gümüşhaneliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erhan Eren ve Yönetimi gece boyunca gelen misafirlerle oldukça yakından ilgilendi. Gölcük Gümüşhaneliler Derneği ve Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı başta olmak üzere yapan İbrahim Atik, Ercan Yakut, Ali Çakmak’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliğe katılımda oldukça yoğun oldu.

Katılım yoğun oldu

Kartul Günü Etkinliğine Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Kenan Öğe, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Eren, İl Turizm Müdürü  Fatih Taşdelen, Yeniden Refah Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren, Tapu Müdürü Erdal Kaynak, ünlü Tarihçi Volkan Şenel, Gölcük Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hamit Şişman, Körfez Yağmurdere Dernek Başkanı Kadir Er, Sanatçı Yıldırım Gömleksiz, Fahri Kuş, Ali Kemal Eren, emekli Kemal Araç,okul müdürleri, emekli müdürler katılım gösterdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —