Tarih: 26.03.2019 13:16

GÜNEŞ İÇİMİZİ ISITTI …

Facebook Twitter Linked-in

Düğün değil, bayram değil, diyeceksiniz bu yazı nereden çıktı.
1979-80 yıllarında beraber muhabirlik yaptığımız kardeşim Nurettin ŞENEMRE’nin Cuma günü saat 22.15 de beni arayarak “Kemal, şu milli maçlar ile ilgili bir kritik yaparsan memnun olurum” demesi beni ilk günkü gibi heyecanlandırarak, çok mutlu etti. Teşekkürler Sevgili ŞENEMRE…
A Milli takımımız Euro 2020 Gurup elemelerine öyle güzel bir başlangıç yaptı ki; tüm ulusu heyecanlandırdı, mutlu etti. Ülke olarak böyle bir sonuçlara ihtiyacımız vardı. Uzun zamandır aldığı sıkıntılı sonuçlarla hepimizi üzen Milli takımımızın geleceği hepimizi umutlandırdı, diyebilirim.
Şenol hocanın göreve gelmesi parlak bir geleceğin ilk işaretidir. Arnavutluk ile deplasmanda oynadığımız ilk maçımızda belki oyun olarak mükemmeli yakalayamadık, ama; tabelaya baktığımızda sonuç olarak harika diyebiliriz. Maçın onbiri izleyen hepimizi meraklandırdı, nasıl bir sonuç alacağız diye düşünmeye başladık. Rakip ceza alanı civarında, hücumda belki istenileni veremedik ama; Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu’nun golleri ile maçı almayı ve gurup elemelerine iyi bir başlangıç yapmayı başardık. İnanıyorduk ve emindik; o muhteşem “Es-Es” seyircisinin önünde Moldova karşılaşmasından da bir zaferle ayrılacağız. Öyle de oldu; oynadığımız rakipler Arnavutluk ve Moldova güç olarak, teknik olarak bizim rakibimiz değildi, ama aldığımız galibiyetler tek kelime ile bizlere mutluluk verdi.
Şenol GÜNEŞ; MoIdova karşılaşmasına ilk maçtaki onbirde oynayan Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu ve Okay Yokuşlu’nun yerine Zeki Çelik, Dorukhan Toköz ve Deniz Türüç’e şans vererek başladı. Muhteşem seyirci desteği altında sahada oynadığı mükemmel futbolunu attığı 4 golle süsleyen Millilerimiz, tüm izleyenlerin takdirini kazanarak bizleri mutlu ettiler. İkide iki, elbette gelecek gerisi. Fransa’nın gücü belli, Gurup ikinciliği için rakibimiz İzlanda. Bu gençlerle ileride çok çok iyi işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bu sefer olacak. Euro 2020 maçlarına mutlaka katılacağız, bu sadece benim değil tüm ülkenin arzusu ve isteği.

Geri dörtlüde Kaan Ayhan ve Karamürsel alt yapısında yetişen yetenek Merih Demiral’ın uyumu gelecekte daha iyi olacak, kanatindeyim. Arnavutluk maçında yorgun emektar Gökhan Gönül’ün yerine Şenol hocanın Zeki Çelik takdiri olumlu oldu. İleride Burak Yılmaz ve Cenk Tosun ikilisinin uyumu ve etkinliği beklenenden fazlasıyla gerçekleşti. Oynayan ve görev için kulübede bekleyen tüm futbolcularımızın herbiri ayrı bir değer.
Daha iyi olacağız, daha güçlü olacağız. Çünkü biz TÜRKİYE’yiz. Bizim bizden başka dostumuz yok. Ayağınıza ve yüreğinize sağlık sevgili çocuklar. Başarılarınız daim olsun. Hepinizi alnınızdan öpüyoruz. Alkışlar Şenol hocam. Bizlere bu güzellikleri yaşattığın için. İçimizi ısıttın. Herşey gönlünüzce olsun.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —