Tarih: 11.11.2019 13:53

Güngör Optik Değirmendere Şubesi açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Güngör Optik Değirmendere Şubesi açıldı

Güngör Yılmaz tarafından güneş gözlüğü ve optik gözlük konusunda dünyaca ünlü markaları Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik, 4. Şubesini Değirmendere’de açmanın mutluluğunu yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda hizmet vermeye başlayan Güngör Optik Değirmendere Şubesi kısa sürede büyük beğeni aldı. 

Kısa sürede büyük beğeni aldı

İlçemizde 2000 yılından beri hizmet vermekte olan Merkez şubesi Amiral Sağlam Caddesi No: 4 adresinde bulunan ve Gölcük Necati Çelik  Devlet Hastanesi ile Aile Konak Hastanesi karşısında şubeleri bulunan Güngör Optik 4. şubesini Değirmendere Merkez Mahallesi Başkomutan Caddesi No: 27/2 adresinde açtı. Kısa sürede büyük beğeni alan Güngör Optik Değirmendere Şubesi’nde dünyaca ünlü markaların en son modellerini bulmak mümkün.

Güngör Yılmaz’dan teşekkür

Dünyaca ünlü markaların en güzle modellerini Gölcük Halkı ile buluşturan Güngör Optik’in sahibi Güngör Yılmaz yeni açılan Değirmendere Şubesi hakkında verdiği bilgide, “ Değirmendere Halkından Değirmendere’de bir şube açmamız konusunda yoğun bir talep vardı. Bu nedenle Güngör Optik olarak 4. Şubemizi Değirmendere’de açmaya karar verdik. Değirmendere Halkından gördüğümüz ilgiden dolayı çok doğru bir karar verdiğimizi gördük. Daha yeni açılmış olmamıza rağmen Değirmendere Halkında çok yoğun bir ilgi görüyoruz.  Değirmendere halkının bu güzel ilgisini boş çevirmemek için en ünlü markaların en trend modellerini Değirmendere halkı ile buluşturacağız. Tüm Değirmendere halkına şimdiden teşekkür ederim” dedi  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —