Tarih: 23.06.2019 13:01

Güngör Optik’ten göz sağlığı hakkında önemli açıklamalar

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde 2000 yılından beri hizmet vermekte olan ve şu anda Amiral Sağlam Caddesi’nde bulunan merkez şubesinin yanı sıra Aile Konak Hastanesi Karşısı ve Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin karşısında olmak üzere toplamda üç şubesi ile tüm Kocaeli halkına hizmet vermekte olan Güngör Optik’in işletmecisi Güngör Yılmaz Güneş Gözlüğü’nün önemi ve göz sağlığı hakkında önemli açıklamalar da bulundu.

“Güneş gözlüğü, zararlı ultraviyole ışınlarını önlemek için kullanılmalıdır”

İçinde bulunduğumuz yaz aylarında uzun süre güneşe maruz kalmak ciddi göz rahatsızlıklarına neden olabilir. İlçemizde uzun yıllardır Güngör Optik olarak hizmet veren Güngör Yılmaz yaz aylarında güneş gözlüğü kullanımının önemi hakkında önemli bilgiler verdi. Yılmaz yaptığı açıklamamada, “Uzun süre güneşe maruz kalanlarda, güneş göz merceğimizin içindeki proteinlerin yapısını bozarak katarakt oluşumuna yol açabilir. Ayrıca sarı nokta hastalığı adıyla hastalığının direkt UV ye maruz kalma sıklığı artmaktadır. Güneş gözlüğü, sadece gözü fazla ışıktan korumak için değil, zararlı ultraviyole ışınlarını önlemek için kullanılmalıdır” dedi.

“Gözlük alırken mutlaka ve mutlaka marka değerinin olması gerekmektedir”

Güneş gözlüğü kullanımının oldukça önemli olduğunu ifade eden Güngör Optik’in işletmecisi Güngör Yılmaz yaptığı açıklamada, “Yaz aylarının gelmesi ile güneş gözlüklerine büyük bir ilgi başladı. Bu Gölcük halkının geçen senelere nazaran güneş gözlüğünü gözlükçüden almasına önem verdiğini gösteriyor. Güngör Optik olarak her zaman sezonun en trend modelleri bünyemizde bulundurmaya özen gösteriyoruz. Güneş gözlüğünü kullanımı kadar güneş gözlüğü markası ve kullanılan cam kalitesi de önemlidir.  Yüzümüze uygun şık modelleri seçerken, camın kalitesine de önem verilmelidir. Gözlük alırken mutlaka ve mutlaka marka değerinin olması gerekmektedir. Yoksa dışarıdan alına güneş gözlükleri hem göz sağlığına zarar vermekte hem de insanların ceplerine zarar vermektedir. ,

Sezonun en trend modellerinde % 30 indirim

Tüm dünya markalarını bünyesinde bulunduran Güngör Optik’te sezon sonu olmadan birbirinden cazip indirimler ile hizmetinizde. Sezonun en trend modellerinde % 30 indirim kampanyası başlatan Güngör Optik’te indirimler sezon sonu gelmeden başladı.

Güngör Optik’e uğramadan gözlük almaya karar vermeyin!

Güneş gözlüğü kadar optik gözlük kullanımında öneli olduğu ifade eden Yılmaz yaptığı açıklamada, “  Güngör Optik olarak optik camları tam otomatik makinelerde kesilip hatasız montaj yapılmaktadır. Yakın ve uzak gözlüğü bir arada kullanan hastalarımız için odak noktaları dijital makinelerde alınmaktadır. Cam kalitesinin yanı sıra yüzünüze uygun birbirinden şık modellerimiz ile hizmetinizdeyiz. Güngör Optik’e uğramadan gözlük almaya karar vermeyin” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —