Tarih: 16.06.2023 12:10

Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, ‘PROJEMİZE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Facebook Twitter Linked-in

Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik,

‘PROJEMİZE DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Kocaeli Kent Konseyi’nin Yerel Destek Programı (YEDEP) 2023’e ‘Doğa İçin El Ele’ konulu projeleri ile başvuru yapan ve projeleri kabul edilen Gürcü Kafkas Kültür Evi Derneği Başkanı Safet Çelik, kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Kocaeli Kent Konseyi’ne teşekkür etti.

İki ülke arasındaki dostluğu pekiştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’

11-12-13 Ağustos tarihleri arasında ‘Doğa için el ele’ Büyük Buluşma Festivali’ni Hasaneyn Köyü Yaylası’nda gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Çelik, iki ülke arasındaki dostluğu daha da pekiştirmek için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.  

‘Yoğun çalışıyoruz’

Başkan Çelik, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Geleneksel Büyük Şarkı Didi Simğera Festivali’mizin 4. sünü bu yıl 4.sü yapılıyor. ‘Doğa İçin Elele’ sloganıyla hayata geçirdiğimiz projemizde Gölcük’te ve Kocaeli’de güzel iz bırakmak istiyoruz. Etkinliğimizi Hasaneyn Köyü Yaylası’nda 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Gerekli hazırlıkları tamamlamak için yoğun çalışıyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını güzel bir etkinlik ile alacağız’ dedi. 

Teşekkür ediyorum’

Çelik, son olarak, ‘Projemizi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyum. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın  Ali Yıldırım Sezer’e ve Kocaeli Kent Konseyi’ne ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Projemizle Kocaelimizi ve Gölcük’ümüzü en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —