Gürel ve Sarıkaya ailelerinin mutlu günü MERT VE KADRİYE DÜNYA EVİNE GİRDİLER
Gürel ve Sarıkaya ailelerinin mutlu günü
MERT VE KADRİYE DÜNYA EVİNE GİRDİLER
Gölcük’ün tanınmış ve sevilen esnaflarından olan GÖLASDER ve Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı, Gürel Kuyumculuk’un sahibi Naim Gürel’in oğlu Mert Gürel ile Gülseren-Ali Sarıkaya’nın biricik kızı Kadriye Sarıkaya muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.
Nikahı Başkan Sezer kıydı
Başiskele Tryp Wyndham Otel’de düzenlenen nikahı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıyarken, damat Mert Gürel’in şahitliğini Nuriye Kırlı, gelin Kadriye Sarıkaya’nın ise Aslı Kaya, Yağmur Kılavuz, Özge Turgut yaptılar. Genç çiftin nikahlarını kıyan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer evlilik cüzdanını geline teslim edrek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Nikah törenine katılım oldukça yoğun oldu
Başiskele Tryp Wyndham Otel’de düzenlenen nikah törenine Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Donanma Kurmay Başkanı Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükatay, önceki dönem Gölcük Kaymakamı ve Kocaeli Vali Yardımcılığından emekli Mustafa Pekdemir, Gölcük Eski İlçe Emniyet Müdürleri İsa Bişirin, önceki dönem Gölcük Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, AK Parti İl Başkanı eski Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, Gölcük CHP eski ilçe Başkanı Caner Uzuner, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Zafer Güven, İlçe Jandarma Komutanı Mahir Sarıdağ, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ve yöneticileri, Gölcük’lü iş adamları ve çok sayıda davetliler katıldılar.
Gazetemiz adına genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken dünür olan Gürel ve Sarıkaya ailelerine da hayırlı olsun temennilerinde bulunuyoruz.




BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
Yükleniyor
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74


