Tarih: 14.01.2020 13:38

Gürel ve Yönetimine tebrik ziyaretleri sürüyor SARIBAY, ‘CHP’NİN HER NEFERİNE GÜVENİM TAM’

Facebook Twitter Linked-in

Gürel ve Yönetimine tebrik ziyaretleri sürüyor

SARIBAY, ‘CHP’NİN HER NEFERİNE GÜVENİM TAM’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İl Yöneticileri geçtiğimiz gün CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimine tebrik ziyaretinde bulundular.

Sarıbay, ‘Bu partiye gönül verdik’

CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Biz bu partiye gönül verdik. Partimizi çok seviyoruz. Bu yüzden de sadece elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. Görevimiz kolay değil, herkesin gönlünü yapmak zor. Ama elimizden geldiğince kimseyi kırmamaya çalıştık. İki yıl boyunca il yöneticilerimle, ilçe başkan ve yönetimleri ile kadın ve gençlik kollarımızla bir sorun çıkmadan uyumlu bir şekilde çalıştığımızı düşünüyorum “ dedi.

‘Her zaman kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir’

Sarıbay, sözlerinin devamında,  “Seçimlere katıldım ve gördüm ki demokratik, seviyeli, eleştirinin dozunun aşılmadığı kongrelerimiz oldu. Bu nedenle tüm örgütümü tebrik ediyorum. Bu bir yarıştır. Ülkenin yangın yerine döndüğü şu dönemde kimsenin ben kırıldım, küstüm, gücendim demeye hakkı yoktur. Bu parti bizim, bizim partiye küsmeye hakkımız yoktur. Bu seçimlerinde kazananı kaybedeni yok kazanan Cumhuriyet Halk Partisidir” dile getirdi.

‘Kocaeli bütününde büyük bir aileyiz’

Başkan Fikret Gürel il Başkanı Cengiz Sarıbay ve il kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Siyasette hepimizin eksikleri var. Önemli olan kırmadan birlikteliği sağlayabilmek. CHP Kocaeli bütününde büyük bir ailedir. Birlikte hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız engel olmadığını düşünüyorum. 2023’ü  düşünerek birlikte mücadele etmekle kendimizi sorumlu hisseden insanlarız. Disiplini elden bırakmadan uyum içinde çalışacağız.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —