Tarih: 09.11.2023 13:35

Gürsel Atmaca ilçemizde önemli bir sorunu dile getirdi ‘KİMSE ZARAR GÖRSÜN İSTEMİYORUM!’

Facebook Twitter Linked-in

Gürsel Atmaca ilçemizde önemli bir sorunu dile getirdi

‘KİMSE ZARAR GÖRSÜN İSTEMİYORUM!’

Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Gürsel Atmaca, ilçemizde TABAŞ durağı ile Gölcük/İzmit Ulaşım Kooperatifi arasında, Donanma Işıklar, Mobil (Pervane) ışıklar ve İskele yolu ışıklardan karşıdan karşıya geçişlerde motosikletli sürücülerin yayaların arasından geçmesinin tedirginlik yarattığına dikkat çekerek, önlem alınması gerektiğini belirtti.

O mevkilerde yaşanan soruna dikkat çekti

Atmaca, Gazetemize şu açıklamaları yaptı: ‘D-130 karayolu, ilçemizin (Gölcük) ortasından geçiyor. TABAŞ durağı ile Gölcük/İzmit Ulaşım Kooperatifi arasında, Donanma ışıklar, Mobil (Pervane) ışıklar ve İskele yolu ışıklardan karşıdan karşıya geçişlerde tehlike yaşanıyor.’

‘Yaya geçidi üzerinde motosikletle burun buruna geliyoruz’

Birincisi, ışıkların yayalara yanma süresi çok kısa. Süre kısıtlı olduğu için, insan, ister istemez heyecan yapıyor.  İkinci ve en önemli sorun, yaya geçitlerini motosikletli sürücülerin yayaların arasına dalarak karşıdan karşıya geçmeleri. Çocuklar, yaşlılar, engelliler çok sıkıntı yaşıyor. Tam yaya geçidi üzerinde motosikletle burun buruna geliyoruz. Motorlu taşıt üzerinde sen yaya sayılmazsın’ dedi.

‘Yetkililerden bir çözüm bulmalarını rica ediyorum’

Görme Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Kadın Komisyonu Başkanı Gürsel Atmaca, son olarak, ‘Bu sorunu, birkaç kez Sosyal medya hesabım, Facebook’ta dile getirdim. Yetkililerden bir çözüm bulmalarını rica ediyorum. Kimse zarar görsün istemiyorum’ diyerek yaşanan soruna önlem alınmasını istedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —