Tarih: 19.01.2023 08:49

Güzergah Gençlik Merkezi 4. Masa Tenisi Turnuvası 28-29 Ocak’ta başlıyor GÖLCÜK İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

Facebook Twitter Linked-in

Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği tarafından her sene düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası’nın bu yıl 4. sü düzenlenecek. Turnuva; Gölcük Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü ile Gölcük Belediyesi’nin katkılarıyla 28-29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

 Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapılacak olan Güzergah Gençlik Merkezi 4. Masa Tenisi Turnuvası ilçemize de renk katacak. Gölcük Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Takım Kaptanı Münir Başaran, bu türlü önemli organizasyonlara öncü olmaya devam edeceklerini belirtirken, Gölcük’e güzel katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

 Başaran, ‘Öncü olmaya devam edeceğiz’

Gölcük Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği Takım Kaptanı Münir Başaran, ‘Gölcük Belediyesi ve Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün destekleriyle Güzergah Gençlik Merkezi 4. Masa Tenisi Turnuvası’nı Gölcük’te gerçekleştireceğiz. Bu kadar kapsamlı ve yoğun katılımın olduğu turnuvayı Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği olarak düzenliyoruz. Halka açık, ücretsiz bir turnuva olacak. 4.sünü yapacağımız Masa Tenisi Turnuvamız Gölcük 17 Ağustos Kapalı Spor Salonunda 28-29 Ocak tarihleri arasında saat 09.30’da başlayacak. Turnuvaya birçok İl’den katılım olacak. Böylesine önemli turnuvalara öncü olmaya devam edeceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —