Tarih: 02.08.2019 14:10

Haberimiz karşılığını buldu DUVARLAR TERTEMİZ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Haberimiz karşılığını buldu

DUVARLAR TERTEMİZ OLDU

Değirmendere’de bulunan Mercan Sitesi girişinde bulunan üst geçidin ve yolun kenarında bulunan istinat duvarının hali adeta yazı tahtasına dönmüş durumdaydı. Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer verdiğimiz habere yetkililer duyarsız kalmadı ve duvar ekiplerin yaptığı çalışma neticesinde tertemiz hale getirildi.

‘Duvarlara yazı yazılmamalı’

İlçemize bağlı Değirmendere Mercan Sitesi’nde bulunan üst geçit gün içerisinde birçok vatandaş tarafından kullanılıyor Bu alanda yaşanan soruna gazetemizde yer vererek, yetkililere çağrıda bulunmuştuk. Yetkililer bu duruma kayıtsız kalmadı ve adeta yazı tahtasına dönen duvarı boyayarak tertemiz hale getirdi. Yapılan çalışma için yetkililere teşekkür eden vatandaşlar, duvarın kirletilmemesini istedi.

Vatandaşlar gençlere seslendi

Gazetemize de teşekkür eden vatandaşlar, ‘Öncelikle bu sorunumuzu gazetenizde belirttiğiniz için teşekkür ediyoruz. Yetkililerde bu konuya duyarlı davranarak, duvarı tertemiz hale getirdiler. Ayrıca yetkililere de yaptıkları çalışmadan ötürü teşekkür ediyorum. Özellikle gençlere sesleniyoruz. Duvarlara anlamsız yazılar yazarak, kirletmeyin’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —