Tarih: 23.07.2020 12:59

Hacer ve Ozan çifti dünya evine girdi ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Facebook Twitter Linked-in

Hacer ve Ozan çifti dünya evine girdi

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Gölcük’ün tanınmış ve sevilen isimlerinden olan Deniz Taksi personellerinden Naci ve Hafize Gedik çiftinin yakışıklı oğulları Ozan Gedik ile Gümüşhane’nin Köse İlçesinin tanınmış ailelerinden Köse Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Talat Asan ile ev hanımı Müzeyyen Asan Çiftinin güzeller güzeli kızları Hacer Asan Denizevler Sahili’nde bulunan Keyf-i Ala +Plus’ta gerçekleşen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Gedik ve Asan ailelerin mutlu günü

İlçemizin tanınmış ve sevilen isimlerinden Deniz Taksi personellerinden Naci Gedik ile Hafize Gedik’in Fen Bilimleri Öğretmeni Ozan Gedik ile Gümüşhane Köse İlçesinin tanınmış ailelerinden Köse Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Talat Asan ile ev hanımı Müzeyyen Asan Çiftinin Din Kültürü Öğretmeni kızları Hacer Asan Denizevler Sahili’nde bulunan Keyf-i Ala +Plus’ta gerçekleşen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler. Genç çifti bu mutlu günlerinde akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı.

Genç çiftinin nikahlarını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı

Denizevler Sahili’nde bulunan Keyf-i Ala + Plus’ta rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren Hacer ve  Ozan Çiftinin nikahlarını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer kıydı. Düğün yapılacak olan mekana özel yat ile sahilden giriş yapan ve davetlilerin alkışları ise ilk danslarını gerçekleştiren Hacer ve Ozan çifti daha sonra nikah merasimi için Başkan Sezer’in karşısına geçtiler. Davetlilerin alkışları ile gerçekleşen nikah merasiminin ardından Başkan Sezer evlilik cüzdanını Geline teslim ederek genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Pandemi kuralına uygun eğlenildi

Nikah merasiminin ardından pandemi kurallarına uygun olarak davetliler gönüllerince eğlenirken Gedik ve Asan aileleri bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —