Tarih: 17.06.2022 12:44

Haftasonu gerçekleşecek olan YKS Sınavı öncesi GÖLCÜK’TE OKULLAR PIRIL PIRIL YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Haftasonu gerçekleşecek olan YKS Sınavı öncesi

GÖLCÜK’TE OKULLAR PIRIL PIRIL YAPILDI

 Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de binlerce üniversite adayı bu haftasonu  Yüksek Öğretim Kurumlarına Giriş Sınavı (YKS) sınavına girecek. Sınav öncesi Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sınavların gerçekleşeceği okulların bahçe ve çevrelerini tertemiz yaptılar.

Okul bahçeleri ve çevrelerini tertemiz yaptılar

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları genel temizlik çalışması ile takdir toplarken, haftasonu gerçekleşecek olan YKS Sınavı öncesi sınav gerçekleşecek olan okulların bahçelerini ve çevrelerini temizleyerek pırıl pırıl yaptılar. Sınav öncesi yapılan temizlik çalışması aileleri de oldukça memnun ederek ekiplere teşekkür ettiler.

“Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz”

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden gerçekleştirilen çalışma hakkında yapılan açıklamada, “Üniversite imtihanına girecek gençlerimiz, sınavda görev alan öğretmenlerimiz, polislerimiz ve dışarıda heyecanla çocuklarından güzel haber bekleyen velilerimiz için, her zaman olduğu gibi bu seferde okul bahçe ve çevrelerini pırıl pırıl tertemiz yaptık. Temiz bir Gölcük için çalışmaya devam ediyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —