Tarih: 31.05.2018 14:26

HAKAN HÖBEK GÖLCÜK TURUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Milletvekili adaylarını tanıtmaya devam ediyor

HAKAN HÖBEK GÖLCÜK TURUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

AK Parti Kocaeli 8. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek  24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında  ilçemize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.  İlk ziyaretini  AK Parti İlçe Binasına gerçekleştiren Hakan Höbek gerçekleşen basın toplantısında kendini tanıtarak seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Alp, “Milletvekilli olduktan sonra sizleri daha sık Gölcük’te görmek isteriz”

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Hakan Höbek geçtiğimiz gün ilçemize gelerek bir dizi  ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Adayı Höbek ilk ziyaretini AK parti İlçe Başkanlık Binasına gerçekleştirerek AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan Başkan Alp, “Sayın vekilimiz ile geçmiş dönemde de bir çalışma mesaim oldu. Kendisi ile birlikte aynı masada çok mesai harcadık. Bu bağlamda kendisinin hem iş hayatında hem siyasi hayatında başarılı olmasına bizzat ben şahidim. İnşallah vekillik yolunda da başarılı olacağına şimdiden eminiz ve kanaatimiz tamdır. Ben bu bağlamda Gölcük’e ilk vekil adayı olarak  gelişiniz ve inşallah Milletvekilli olduktan sonra sizleri daha sık Gölcük’te görmek isteriz” dedi.

“Ben sadece Gebze bölgesinin değil, Kocaeli’nin milletvekili olacağım”

AK parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’ten sonra söz alan AK Parti Kocaeli 8.sıra Milletvekili adayı Hakan Höbek ilk olarak kendini tanıtarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmasında Höbek,  “ Ben Dr. Hakan Höbek 1965 Sivas doğumluyum.  Cerrahpaşa Tıp Fakültesi  mezunuyum. Gebze’nin ilk sağlık tesisini kurdum. Şu anda Gebze’de Özel Gebze Merkez Hastanesi’nin sahibiyim. Partimizin kuruşundan beri tüm kademelerinde görev aldım. 2015 yılında Milletvekili aday adaylığı sürecimiz oldu. O zaman nasip olmadı. Bu dönemde de Allah’ın izniyle  Kocaeli’mizde  8.sıra milletvekili adayıyız. Şimdi de milletvekili olduğumuz andan itibaren ben  sadece Gebze bölgesinin değil, Kocaeli’nin milletvekili olacağım Allah nasip ederse. Gölcük’ü de biliyorum, burada yakın arkadaşlarım dostlarım var” dedi.

“Engellilerle ilgili ciddi projelerim var”

Gittiğim her yere öncesinde dersime çalışıp öyle gittiğini ifade eden Höbek, “ Ziyaret edeceğim bölgelerde sağlıkla ilgili ne oluyor, yatırımlarla ilgili çalışıyoruz. Tabi inşallah milletvekilliğimizle beraber burada ilçe yönetimlerimiz, ilçe teşkilatlarımız ile çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ben teşkilattan gelen biri olarak teşkilatçı özelliğim ön plandadır. Darıca İlçe Başkanlığı yaptım. Bu nedenle teşkilatların çalışma koşullarını çok iyi algılıyorum. İnşallah Meclis’te bu gördüğümüz tablo ile beraber birlikte ortak ekip anlayışıyla güzel çalışmalara yine Kocaeli’nin her tarafında olduğu gibi Gölcük’te de beraberce imza atacağız” dedi.

Höbek, Hastanesi’nde 12 yıldır engellilerden ücret almıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı sahibi olduğu Gebze’de Özel Merkez Hastanesi’nde  1993 yılında kurduğunu ve yaklaşık 12 yıldır hiç bir engelliden ameliyatlar da dahil ücret almadan hizmet verdiklerini ifade etti. Höbek, “ Ben halka dokunan, onlarla her zaman iç içe olan bir insanım. Kalabalık bir ailede 10 kardeş olarak büyüdüm, Fakirliğinde ne olduğu çok iyi biliyorum. Benim telefonum 24 saat açıktır. Yine aynı şekilde hastanemizde 24 herkese açıktır. Eğer parası yoksa bile gelen hastalarımız tedavi olmadan hastanemizden ayrılmaz. Bu konuda tüm özel hastanelere örnek olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —