Tarih: 26.06.2023 15:00

HAKEV Gölcük Temsilciliği Kurban Bayramı öncesi 125 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Facebook Twitter Linked-in

HAKEV Gölcük Temsilciliği Kurban Bayramı öncesi

125 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Hacı Şaban Efendi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı HAKEV Gölcük Temsilciliği Kurban Bayramı öncesi ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin Bayramlık ihtiyaçlarını giderdi. Hayırseverlerin desteği ile 125 çocuğun yüzünü güldürdüklerini ifade eden HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, tüm hayırseverlere teşekkür etti.

“Kurban vekaletlerini aldık”

Kurban Bayramı öncesi yardım kampanyası çalışmaları hızlandıran HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtmak amacıyla Vakıflarının genel merkezi tarafından hissi aldıklarını ifade eden Çalgan, Gölcük Temsilciliği olarak Kurban hisseleri aldıklarını ve bu hisseler ile Genel Merkezleri kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere Kurban eti dağıtımı yapacaklarını ifade etti.

“125 çocuğumuzun bayramlıklarını alarak mutluluklarına ortak olduk”

Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için bayramlık alma çalışması yaptıklarını ifade eden Çalgan, “Hayırseverlerimizin desteği ile bu sene hedeflediğimiz 100 çocuğumuz için bayramlık alma çalışmamızı hayırseverlerimizin desteği ile hedefimizi de aşarak 125 çocuğumuza bayramlık alarak sevinçlerine ortak olduk. Çocuklarımıza biz kendimiz kıyafetlerini almak yerine aileleri ve vakıf görevlilerimiz ile birlikte kendi beğendikleri kıyafetleri aldılar. Çocuklarımızın bayram sevincine bizlerde hayırseverlerimizin desteği ile ortak olduğumuz için çok mutluyuz. Bu hayra vesile olan tüm hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

“Kurban eti dağıtımı yapacağız”

Vakıf Genel Merkezleri tarafından dağıtılacak kurban etinin yanı sıra hayırseverlerin verecekleri kurban etlerinin de dağıtımını yapacaklarını ifade eden Çalgan, “Vakfımız olarak almış olduğumuz vekaletler ile ihtiyaç sahibi ailelerine dağıtılacak kurban etlerinin yanı sıra kurban kesip dağıtacak yer bulamayan hayırseverlerimizin kurban etlerini de vakfımız aracılığıyla yapmaktayız. Bu nedenle kurban keserek kurban etini verecek yer bulamayan hayırseverlerimiz bizlere ulaşarak kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelerine ulaştırabiliriz. Vakfımızın soğutucuları ile verilen etleri en uygun şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı için hayırseverlerimizin bu konuda içleri rahat olabilir. Bu vesileyle tüm İslam Aleminin ve Gölcük Halkının Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —