Tarih: 23.05.2022 12:50

HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan ameliyat oldu SAĞLIK DURUMU İYİ

Facebook Twitter Linked-in

Hacı Şaban Efendi Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan yaşadığı sağlık durumundan ötürü ameliyat oldu. Başkan Çalgan’ın durumunu iyi olduğu öğrenildi.

Ameliyatı başarılı geçti

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik başarılı çalışmalar yapan  Hacı Şaban Efendi Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Vakfı HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, Kurban Bayramı öncesi rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı hastanede kalp damarlarını tıkalı olduğunu tespit edilmesinin üzerine acil anjiyoya alındı. Yapılan operasyonda damarları açılmayan Çalgan, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Başarılı bir operasyon geçiren Çalgan’ın sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi.

Bir süre istirahat edecek

Taburcu olan ve bir süre Vakıf çalışmalarına ara vermek zorunda kalan  HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan evinde istirahat edeceği öğrenildi. Ameliyat sonrası ilk iki ayın çok önemli olduğunu ifade eden Çalgan sevenlerinden dua beklediğini ifade etti.

Gazetemiz adına  Hacı Şaban Efendi Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan’a acil şifalar diliyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —