Tarih: 30.03.2022 13:25

HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “GELİN MAHSUNLARI SEVİNDİRELİM”

Facebook Twitter Linked-in

HAKEV Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan,

“GELİN MAHSUNLARI SEVİNDİRELİM”

Hacı Şaban Efendi Eğitim Kültür ve yardımlaşma Vakfı HAKEV Gölcük Temsilciliği Başkanı Burhanettin Çalgan yaklaşan Ramazan öncesi hayırseverlere seslenerek, “Gelin bu Ramazan Ayında mahsunları birlikte sevindirelim” dedi.

Gölcük halkından destek bekliyorlar

Güç ve destek sizden Çaba ve hizmet bizden diyen HAKEV Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan rahmet ve bereket ayı Ramazan’da yapacakları sosyal yardım çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kimi yetkin, kimi öksüz, kimi eşsiz, kimi işsiz, kiminin sırtında abası, kiminin sofrasında aşı yok, kimi yatağa mahkum, kimi ilgiden mahkum kimi sevgiden, kimi kimsiz ve kimsesiz’ diyen Burhanettin Çalgan Ramazan ayında yukarıda bahsettiği yetim, fakir ve mahsum gönülleri mutlu edebilmek için gayret göstereceklerini, dolayısıyla bunun için bir program yaptıklarını ifade etti. Dört ana yardım programı düzenlediklerini ifade eden Başkan Çalgan, bu yardımları Gıda Kolisi dağıtımı, iftar yemeği, çocuklara bayramlık kıyafet ve ihtiyaçlı ailelere bayram harçlığı olarak hedeflediklerini bunun içinde Gölcük halkımızdan destek beklediklerini belirtti.

4 ana yardım programı düzenlediler

Gerçekleştirecekleri yardımlar için Gölcük Halkından destek beklediklerini ifade eden HAKEV Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “ HAKEV Gölcük Temsilciliği olarak bu Ramazan Ayında da ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak için çalışıyoruz. Bunun içinde Gölcük’ümüzün insanından gerek zekât, gerek fitre ve fidye ve gerekse bağışlarla yapacakları destek ile gerçekleştirebiliriz. Bu sene gerçekleştireceğimiz yardımlar için ilk olarak 100 çocuğumuza bayramlık giydirmeyi hedefliyoruz. Bir çocuğumuzun bayramlık giydirilmesi ortalama 300 Lira tutuyor. Bunun yanında 200 ailemize erzak kolisi vermeyi hedefliyoruz. Ramazan Ayı içinde toplamda 100 ailemize iftar yemeği göndereceğiz ve Ramazan bayramı öncesi İhtiyaç sahibi ailelere bayram harçlığı vermeyi hedefliyoruz. Bu yardım planlarımız içinde Gölcük halkının desteğini bekliyoruz. Ben şimdiden Gölcüklü hemşerilerimize gücümüze güç kattıkları ve bu sevindirici mutluluğu paylaştırdıkları için kendilerine minnettarız. Ayrıca yardımlarla bizleri desteksiz bırakmayan Gölcük esnafına teşekkür ederiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —