Tarih: 24.03.2023 11:14

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan; ‘GELİN BU RAMAZAN’DA YÜZLERİ HEP BİRLİKTE GÜLDÜRELİM’

Facebook Twitter Linked-in

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan;

‘GELİN BU RAMAZAN’DA YÜZLERİ HEP BİRLİKTE GÜLDÜRELİM’

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, Ramazan ayında yapacakları yardım çalışmaları konusunda bilgi verdi. Hayırseverlerin desteği ile bu Ramazan Ayında da ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerin, depremzedelerin yanında olacaklarını ifade eden Başkan Çalgan, hayırseverlere çağrıda bulunarak, ‘Gelin bu Ramazan ayında da yüzleri hep birlikte güldürelim’ dedi.

‘Bu Ramazan 250 aileye gıda kolisi vermek istiyoruz’

Başkan Çalgan,’İlçemizde yaptığımız yardım çalışmalarında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak, onların eksiklerini gidermek için Vakfımız Gölcük Temsilciliği olarak kapsamlı bir şekilde faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bunun yanı sıra, gerek depremden olumsuz etkilenen ve orada yaşamlarına devam eden, gerekse de depremden ötürü ilçemize taşınan insanlarımızın eksiklerini gidermeye gayret ediyoruz. Bugün itibariyle Ramazan ayına girmiş bulunuyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de belirlemiş olduğumuz ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayına yönelik olarak planladığımız çalışmaları gerçekleştireceğiz. Hayırseverlerimizin destekleri ve gönüllülerimizin gayretleri ile yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerimize, yetim ailelerimize teslim edeceğiz. Belirlemiş olduğumuz 250 aileye gıda kolisi vermek istiyoruz. Yine her gün 3-4 aile olmak üzere toplam 100 yetim ve depremzede ailemize iftar vermek amacındayız. Bunun için çalışmalarımızı tamamladık. Deprem bölgesinde HAKEV Genel Merkezi tarafından kurulan Aşevi’nde günlük 2 bin 500 kişiye 3 öğün yemek veriliyor.’

‘Destek olmak isteyen herkesi Vakfımız Gölcük Temsilciliği’ne davet ediyoruz’

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, son olarak, ‘Ramazan ayında da faaliyetini sürdürecek. Aşevimizin çalışmayı sürdürebilmesi, bizim de ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini kendilerine götürmemiz için elbette kadirşinas, yardımsever halkımızın desteklerini bekliyoruz. Destek olmak isteyen herkesi Vakfımız Gölcük Temsilciliği’ne davet ediyoruz. Her bir yardım, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecektir. Bu Ramazan ayında da gelin yüzleri hep birlikte güldürelim’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —