Tarih: 07.06.2021 11:40

HALIDERE FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ TEPEDEN TIRNAĞA PIRIL PIRIL YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

HALIDERE FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ TEPEDEN TIRNAĞA PIRIL PIRIL YAPILDI

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sokağa çıkma yasağı olan Pazar günüde boş durmayarak çalıştılar. Ekipleri Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni tepeden tırnağa pırıl pırıl yaptılar.

Tepeden tırnağa temizlendi

Pandeminin başladığı günden beri en aktif şekilde çalışmalarını sürdüren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokağa çıkma yasağını olduğu Pazar günü de çalışmalarını sürdürdü. Ekipler Pazar günü Halıdere Beldesinde gerçekleştirdiği çalışma ile takdir toplarken, Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni tepeden tırnağa temizlendi.

Dış cephesi ve bahçesi dezenfekte edildi

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay gerçekleştirdikleri çalışma hakkında bilgi vererk, “ Hastane yönetiminin talebi, başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in talimatları ile yaptığımız çalışma ile, Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’mizin bahçe ve çevresi süpürüldü. Çıkan atıklar çöp taksi ile sevkiyatı yapıldı. Köpüklü su bulunan tankerimiz ile hastanemizin dış cephesi ve bahçesi dezenfekte edildi. Basınçlı temiz su ile durulama yapılarak  Pazartesi gününe tertemiz bir şekilde hizmet vermeye hazır hale getirildi” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —