Tarih: 01.04.2021 10:39

Halıderelilerden Başkan Sezer’e çağrı “HACI NURİ HAMAMI GÜN YÜZÜNE ÇIKSIN”

Facebook Twitter Linked-in

Halıderelilerden Başkan Sezer’e çağrı

“HACI NURİ HAMAMI GÜN YÜZÜNE ÇIKSIN”

Halıdereliler 18. Yüzyıldan kalma Hacı Nuri Hamamı’nın  gün yüzüne çıkması için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e çağrıda bulundular.

İlçemize bağlı olan ve her bir köşesinden tarih fışkıran beldesi olan Halıdere’de 18. Yüzyıldan kalma  Hacı Nuri Hamamı gün yüzüne çıkmayı bekliyor. Sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan  Halıdere Severler yaptıkları paylaşım ile  Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e çağrıda bulunarak Hacı Nuri Hamamı,’nın gün yüzüne çıkmasını istediklerini dile getirdiler.

“Sezer’in bu duruma kayıtsız kalmayacağı düşüncesindeyiz”

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda Halıdere Severler, “Bu gördüğünüz eser Yukarı Halıdere’de 18. Yüzyıldan günümüze ulaşmış tarihi bir hamam. Halıderelilerin Hacı Nuri Hamamı olarak isimlendirdiği bu yapı ecdadımızdan kalmış tarihi eser olmasına rağmen büyük kısmı toprağa gömülmüş ve etrafını dikenler sarmış. Kadim medeniyete ve tarihi değerlere sahip çıkan ve bu çerçevede Gölcük civarındaki birçok yapıyı restore ettiren Gölcük Belediye Başkanı Sn. Ali Yıldırım Sezer’in bu duruma kayıtsız kalmayacağı düşüncesindeyiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —