Tarih: 05.06.2022 12:53

Hanedan Kuyumculuk’tan Güzergah İzcilik Spor Kulübü’ne destek ‘TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği 23-26 Haziran tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak terfi ligi müsabakaları hazırlığını Hanedan Kuyumculuk’un destekleriyle sürdürüyor.

Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Takım Kaptanı Münir Başaran, kendilerine maddi ve manevi destekte bulunan Hanedan Kuyumculuk’a teşekkür etti. Gölcük’ün tek Masa Tenisi Kulübü olan Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Derneği bu sene 23-26 Haziran’da Nevşehir’de yapılacak olan terfi ligi müsabakaları hazırlıklarını sürdürüyor.

‘Kulübümüze destek bekliyoruz’

Geçtiğimiz yıl son maçta İzmir takımına 3-2 yenilerek 3. lig fırsatını kaçıran Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü Kaptanı Münir Başaran, bu sene işi daha sıkı tuttuklarını söyledi. Başaran, ‘Kısıtlı imkanlarımızla çok iyi mücadele veriyor, Gölcük’ümüzü en iyi şekilde temsil ediyoruz. Gölcük’ün tek Masa Tenisi Kulübü olan Güzergah İzcilik ve Spor Kulübü’nün maddi olarak desteklenmesini bekliyoruz.Çünkü Sporcularımız başarılarıyla bunu hakediyor. Ayrıca Hanedan Kuyumculuk’a destekleri için teşekkür ediyoruz. Değerli Gölcük halkının Kulübümüze destek vereceğine inancımız tam’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —