Tarih: 04.12.2019 12:42

HARB İŞ SPOR AKADEMİ GÜNLERİ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

HARB İŞ SPOR AKADEMİ GÜNLERİ BAŞLADI

Harb-İş Spor gençleri “A takım futbolcuları ile buluşuyor” etkinliği kapsamında, Futbol okulu sporcuları ile A takım kaptanı Erol Badiş ve A takım kalecisi Anıl Aydınkaptan futbol okulumuzu ziyaret etti. 

Antrenmanın bir bölümünü genç futbolcularımıza yaptıran onlarla çift kale maç yapan A takım sporcular  antrenman sonunda  çocuklarımızla sporun önemi,futbolda takım oyunu ve sporun  arkadaşlığa katkıları  hakkında  sohbet ettiler.

Yeni yılda kulübümüze ait lokalimizi açıyoruz

Etkinlikte konuşan Harb-İş Spor Genel Kaptanı Hakan Çetiner, ‘Bugün altyapıda yetişen çocuklarımız Harb-iş Spor’un en üst seviyesinde oynayan futbolcularımızla buluşup sporun arkadaşlığa katkıları hakkında sohbet ettiler.Onlarla vakit geçirip doyasıya  eğlendiler .Yeni yılda kulübümüze ait lokalimizi açıyoruz.Bir kulüp binasından çok; eğitimlerin, seminerlerin, farkındalık etkinliklerinin yapıldığı bir lokal olacak . Kocaeli spor camiasında farkımızı koruyacağız.Bütün dostlarımızı,spora gönül verenleri bekleriz’  dedi.

Hırsınıza yenilmeden maçları tamamlamanız gerekmektedir

Harb-İş Spor A takım kaptanı Erol Badiş, ‘Futbolda arkadaşlık, spor ahlakı bir faul pozisyonunda acılar içinde yerde yatıp kalkınca faulü yapan rakip sporcunun elini sıkabilmektir .Yeşil sahada 90 dakika rakip ,maç bitince aynı spor dalından ekmek kazanan arkadaşsınızdır.Hırsınıza yenilmeden maçları tamamlamanız gerekmektedir’ diye konuştu.

‘Sporun kazanma hırsını yitirmeden , dostluk,kardeşlik ve arkadaşlık olduğunu düşünüyorum’

A takım kalecisi Anıl Aydınkaptan, ‘Yeşil sahada eldivenlerimle çok mutluyum. Sahada en arkada olup yirmi bir futbolcuyu izlemek,onları yönlendirmek , kontrol etmek  insan psikolojini anlamamda çok yardımcı oldu .Sporun kazanma hırsını yitirmeden , dostluk,kardeşlik ve arkadaşlık olduğunu düşünüyorum’  dedi. 

‘Bugün bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim’

Sohbetin sonunda söz alan Hakan Çetiner, ‘Kaptan Erol Badiş ve Anıl Aydınkaptan kulübümüzde şampiyonluk yaşamış sporcu ahlakını çokça barındıran ,karakterli  kardeşlerimizdir.Bugün bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —