Tarih: 22.06.2022 14:29

Harb-İş Spor Yönetiminden TBMM’ye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Bu sene Gölcük ilçemizi BAL liginde temsil edecek olan Harb-İş Spor kulübü maçlarını oynayacağı saha ve tesisleşme için istediği yer konusunda TBMM’de istişarelerde bulundu.

Harb-iş Spor Kulübü Başkanı Selami Bulut ve beraberindeki Yönetici Yıldırım Taç, Halit Akyıldız, Takım kaptanı Erol Badiş,  A Takım Sporcusu Mete Subaş, Berkay Silvan, Numan Şahinbaş ve Türk Harb İş Sendikası Kocaeli Şube ikinci Başkanı Yasin Özgür ile TBMM’de, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanvekili Haydar Akar, AK Parti Milletvekili Sami Çakır, Ak parti milletvekili Fikri Işık, CHP Milletvekili Tahsin Tarhan ve MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’yı makamında  ziyaret ettiler.

İsteklerimizi Devletimizin Temsilcisi ve Milletvekillerimize ilettik’

Ziyaretler sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Harb-İş Spor Kulüp Başkanı Selami Bulut; ‘Liglerin başlamasına az bir süre kaldı ve yakın zamanda antrenmanlara başlayacağız. Yönetime geldiğimiz 29 Nisan 2018 tarihinden bugüne kadar hiçbir destek almaksızın, öz kaynaklarımızla her sene şampiyon olarak BAL ligine kadar yükselme başarısını gösterdik. Bu sene BAL Ligi’nde ilimizi ve ilçemizi temsil ederken, saha ve tesisleşme konularında sorunlarımız devam etmektedir. İsteklerimizi devletimizin temsilcisi ve Milletvekillerimize  ilettik. Ve yakın zamanda olumlu dönüşler olmasını bekliyoruz. Yoğun Dünya ve ülke gündeminde bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde misafir ettikleri için kendilerine teşekkür ederim’’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —