Tarih: 19.03.2024 13:33

Hasan Bat bu yılda Ramazan geleneğini bozmadı 400 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Hasan Bat bu yılda Ramazan geleneğini bozmadı

400 KİŞİYE İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, geleneksel hale getirdiği ve her yıl evinini önünde verdiği iftar yemeğini bu sene de gerçekleştirdi. Başkan Bat evinin önünde verdiği 400 kişilik iftar yemeğine Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Cumhur İttifakı üye Partileri de katılım gösterdi.

İftar softası evinin önüne kuruldu 

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat, evinin önünde her yıl gerçekleştirdiği iftar programını bu yıl da düzenledi. İftara Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Cumhur İttifakı üyesi partilerin başkan ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve üye adayları, dernek üyeleri ve Bat ailesinin komşuları katılım gösterdi.

Bat, “Şükürler olsun ki bu birlikteliği hep beraber, güzel bir şekilde yaşıyoruz”

Gerçekleştirilen iftar programda düşüncelerini dile getiren Başkan Bat, “Öncelikle iftarımıza katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Her yıl bu iftar programımızı yapmaya gayret ediyoruz. Burada emeği geçen eşim Fatoş Bat ve kızım Yağmur Bat’a teşekkür ediyorum. Yapmış olduğumuz iftar programımızda maksadımız, hep birlikte olmak ve vaktimizi güzel geçirmek. Orucumuzu açtıktan sonra beraber sohbet ediyor, duamızı ediyoruz. Burada sadece derneğimiz üyeleri değil, Belediye Başkanımız, siyasi partilerimiz, komşularımız, eşimiz, dostumuz, akrabamız da bulunuyor. Sadece biz bize değil, hepimiz buradayız ve güzel bir birlikteliğe imza atmış oluyoruz. Şükürler olsun ki bu birlikteliği hep beraber, güzel bir şekilde yaşıyoruz. Katılımlarınız, bunu daha da güzelleştiriyor. Ramazan ayının güzelliği paylaşmaktan, yardımlaşmaktan geçiyor. Biz de bu ayda elimizden geldiğince paylaşmaya gayret ediyoruz. Hepimizin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, güzelliklerle geçirilecek bir ay olmasını temenni ediyorum. Nasip olursa inşallah hep beraber bayrama ulaşmayı da Rabbimizden niyaz ediyorum” dedi.

Başkan Sezer hayırlı iftarlar temennilerini iletti

Başkan Bat’ın konuşması sonrasında Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de mikrofonu alarak iftara katılan kişilere hayırlı iftarlar temennilerini iletti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —