Hasan Doğan Gençlik Merkezinde ilerleme % 50
Hasan Doğan Gençlik Merkezinde ilerleme % 50
İzmit Yeşilova’da TFF eski Başkanı merhum Hasan Doğan’ın adının verildiği gençlik merkezinde ilerleme yüzde 50 seviyesine ulaştı
Spora hayata geçirdiği projelerle her zaman destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, var olan tesisleri daha modern hale getirerek gençliğin hizmetine sunuyor. İzmit Yeşilova’da bulunan ve TFF eski Başkanı merhum Hasan Doğan’ın adını taşıyan gençlik merkezi binasının ilerleme durumu yüzde 50 seviyesine ulaştı.
ÇATI İMALATI YAPILIYOR
İzmit Yeşilolva’da inşasına devam edilen Hasan Doğan Gençlik Merkezi projesinde Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri yoğun bir mesai harcıyor. İş kapsamında binanın kaba inşaatı tamamlanırken çatı yapım çalışmaları devam ediyor. Proje çalışmaları dahilinde elektrik ve mekanik tesisat ve bodrum kat zemin kaplama işleri yapılıyor. Tuğla duvar imalatında ise çalışmalar yakın zamanda tamamlanacak.
OFİSLER, KULÜP VE SOYUNMA ODALARI
Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezi tamamlandığında amatör spor kulüplerinin önemli bir eksiği giderilmiş olacak. 946 metrekareden oluşan yapının zemin katında idari ofis, 8 adet kulüp odası, 4 adet soyunma odası, soyunma odaları içerisinde duş, tuvalet, personel odası, temizlik odası, malzeme odası ve yıkama-kurutma odası yer alıyor.
GENÇLERE HİZMET VERECEK
Kocaeli’nin farklı noktalarında hizmete açtığı merkezlerle gençlere konforlu ve güvenli ortamlarda ders çalışma imkânı sunan Büyükşehir, Yeşilova Hasan Doğan Gençlik Merkezi’nde de birçok hizmeti gençlerin ayağına getirecek. 977 metrekare olarak planlanan yapının birinci katında fitness salonu, soyunma odası, duş+tuvalet, kafe, PDR ofisi, çok amaçlı salon, idari ofis bulunuyor. 757 metrekareden oluşan 2. katta ise 5 adet derslik, 1 adet öğretmenler odası, mescit, atölye alanı, bilişim atölyesi, dinlenme ve oturma alanı ve ofis, 365 metrekare olarak planlanan çatı katında ise kütüphane, depo ve ofis yer alıyor.








SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
GÖLCÜK’E ENGELLİ GEÇİŞ YOLU
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’DE TRETUVAR YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAM
DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE HUMMALI ÇALIŞMA
ARA TATİLDE 230 ÇOCUK BİNİCİLİKLE TANIŞTI
GÖNÜL KAZAN İLE SOFRALAR BOŞ KALMIYOR
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16050,09%-1,29
-
DOLAR
44,33% 0,02
-
EURO
51,44% -0,05
-
GRAM ALTIN
6518,78% 2,25
-
Ç. ALTIN
10740,95% 0,00


