Tarih: 02.10.2022 10:59

Hasaneyn Camiinde Sabah Namazı ve Mevlid-i Nebi Haftası Programı YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Hasaneyn Camiinde Sabah Namazı ve Mevlid-i Nebi Haftası Programı

YOĞUN KATILIMLA YAPILDI

Gölcük Hasaneyn Köyü Camii’nde bugün yoğun katılımla Sabah Namazı ve Mevlid-i Nebi haftası programını icra edildi.

Programa yoğun katılım sağlandı

Gölcük Hasaneyn köyünde düzenlenen program İmam Hatip Ferhat Bozkurt ve Enes Akçay’ın çift ezan okumasıyla başladı. Programa birçok Siyasi Parti Temsilcisi ve Dernek başkanı katıldı. 

Bozkurt: ‘Başlığımız “Peygamberimiz, Camii ve İrşat” ‘

Mevlid Kandili, insanı insan yapan bütün güzelliklerin kendisinde toplandığı bir şahsiyet olan Hz. Peygamber’in (S.A.S.) doğumunu kutladığımız, O’nun bireysel ve toplumsal hayatımıza yön veren merhametini, adaletini, sabrını ve cömertliğini; hülasa insanlığa ve topluma sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı O’nun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme ve arınma mevsimidir.Diyanet İşleri Başkanlığımız öteden beri özelde toplumumuz, genelde insanlık için ele alınması önem arz eden konuları kamuoyunun gündemine taşımayı, bu konuda toplumsal bir duyarlılık ve hassasiyete vesile olmayı görev kabul etmektedir.Bu çerçevede 2022 yılı Mevlid-i Nebi Haftası başkanlığımızca “Peygamberimiz, Camii ve İrşat” olarak belirlenmiştir.

Program köy halkının hazırladığı kahvaltının ardından sona erdi

Programda Ensar Çelik Kuran-ı Kerim tilaveti, Enes Akçay İlahi ve Ezgilerini seslendirdi. Köy halkının hazırlamış olduğu kahvaltının ardından program son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —