Tarih: 24.02.2020 12:26

HASTANE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

HASTANE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ


Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personellerine İş Sağlığı ve Güvenliği sorumlusu Ummuhan Orhan’ın sunumuyla “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi verildi.

Gerçekleştirdikleri eğitimler ve programlar ile büyük takdir toplayan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi son olarak hastane personeline, İş Sağlığı ve Güvenliği Sorumlusu Ummuhan Orhan tarafından “ İş Sağlığı ve Güvenliği “ eğitimi verildi.  Eğitimde, iş yerlerinde karşılaşılan tehlikeler ve iş güvenliği konularını anlatıldı.

İş yerlerinde karşılaşılan tehlikeler ve iş güvenliği konularını anlatıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde verilen eğitimde katılımcılara, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, işyeri temizliği ve düzeni, kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, elle kaldırma ve taşıma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretleri, iş yerlerinde karşılaşılan tehlikeler ve iş güvenliği konularını anlatıldı. Haftada 2 gün sürecek olan eğitimle sahada çalışma sırasında yapılan yanlışlar, uyulması gereken kurallar ve kullanılan malzemelerdeki uyarı işaretlerinin ne anlama geldiği görsel ve uygulamalı sunum ile anlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —