Tarih: 10.07.2020 12:31

Hatalı park trafiği felç etti

Facebook Twitter Linked-in

Hatalı park trafiği felç etti

İlçemizin en büyük problemlerinden biri olan hatalı park sürücüler kadar vatandaşları da oldukça etkiliyor. Araç sahipleri hatalı park için Gölcük’te ciddi önlemler alınması gerektiğini ifade ettiler.

Çözüm bekleniyor

Geçtiğimiz gün yaşanan durumda 1. Sokak girişine hatalı park eden sürücü trafiği adeta felç etti. Araç geçemeyecek şekilde aracını park eden duyarsız sürücü yüzünden arkasında bir çok araç ve şehir içi minibüsleri kuyruk oluştururken, sürücüler ve vatandaşlar bu sokakta bu tür manzaraların çok sık yaşandığını bu nedenle yetkililerin kesin bir çözüm bulmalarını istediklerini dile getirdiler.

“Yetkililerden bu durum için çözüm bulmalarını rica ediyoruz”

1. sokakta bu tür manzaraların sık sık yaşandığını ifade eden vatandaşlar, “  1. Sokak Değirmendere Gölcül Minibüslerinin kullandığı bir sokak ve durakta minibüsler saatlerini beklerken birde yanına biri aracını park ettiği zaman yol kapanıyor ve trafik bir anda felç oluyor. Biz bu şekilde park yapılmamasını defalarca dile getirdiğimiz halde bu durum hiç değişmiyor. Biz yetkililerden bu durum için çözüm bulmalarını rica ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —