Tarih: 17.02.2023 12:47

Hatay Defne’ye giden Psikolog Cihan Ayten, DEPREMZEDELERİN YANINDA

Facebook Twitter Linked-in

Hatay Defne’ye giden Psikolog Cihan Ayten,

DEPREMZEDELERİN YANINDA

6 Şubat’ta Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem sonrası ilçemizden deprem bölgesine ilk günden beri gönderilen yardımların yanı sıra psikolojik destek vermek amacıyla Hatay’a giden Psikolog Cihan Ayten depremzedelerle bir araya geldi.

Çocuklara ve Büyüklere moral oldu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 İli etkileyen deprem sonrası Hatay’a destek amacıyla giden Hatay’ın Defne İlçesine giden bir önceki dönem Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten hem çocuklara hem büyüklere moral oldu.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şubesi bünyesinde bölgede Psikolojik destek veren Psikolog Cihan Ayten, “Defne İlçemizde bulunan tüm vatandaşlara ulaşacağız” dedi.

‘Defne’deki tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız’

Meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem sonrası bölgeye giden Psikolog Cihan Ayten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şubesi olarak Hatay’ın Defne İlçesinde göreve başladı. Bölgede bulunan çocuklara oyun oynayarak moral veren Ayten, vatandaşlarla da bir araya gelerek kendilerine moral verdi. Bir süre Hatay’ın Defne İlçesinde görev alacağını ifade eden Psikolog Cihan Ayten yaptığı açıklamada, “Allah’ım yerden ve gökten gelen felaketlerden bizleri koru.İmkanı veren Allah’a hamd olsun. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şubesi olarak inşallah Hatay’ımızın Defne ilçesinde bulunun tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —