Tarih: 02.07.2024 17:42

Hatiç’den Unutulmaz Konser

Facebook Twitter Linked-in

“Hatic&New Orkestra” konseri düzenlendi

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından “Hatic&New Orkestra” konseri düzenlendi. Karamürsel Belediyesi İlhan Çınar Alanında gerçekleştirilen konserde Karamürselli Sanatçı Hatiç ve New Orkestra ilçe halkına unutulmaz bir şölen yaşattı. Hatiç birbirinden güzel şarkıları seslendirerek, konser alanını dolduran Karamürsellileri doyasıya eğlendirdi.

Başkan Çalık’a teşekkür etti

Hatiç yıllardır Karamürsel’de sahne almayı hayal ettiğini belirterek, “Sevgili hemşerilerim, hepiniz hoşgeldiniz. Karamürsel’imizin kurtuluşu şimdiden kutlu olsun. Bu güzel organizasyonu hazırlayan ve bize değer veren Sevgili Karamürsel Belediye Başkanım Ahmet Çalık ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Teşekkür ederek çiçek takdim edildi

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı İlkay Kaya ise sanata ve sanatçıya her zaman destek olacaklarını belirterek, Sanatçı Hatiç ve New Orkestra’ya göstermiş oldukları performans için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. 

Katılım yoğun oldu

İlhan Çınar alanında gerçekleştirilen konsere Karamürsel Başkan Yardımcısı İlkay Kaya, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Abanoz, CHP İlçe Başkanı Anıl Aksu ve yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurcan Ünal, CHP İlçe Başkanı Anıl Dinç ve çok sayıda davetli katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —