Tarih: 07.12.2023 10:21

Hava sıcaklığı düşmeye devam ediyor HASTALIKLARA KARŞI ÖNLEMİNİ ALMAYI İHMAL ETMEYİN!

Facebook Twitter Linked-in

Hava sıcaklığı düşmeye devam ediyor

HASTALIKLARA KARŞI ÖNLEMİNİ ALMAYI İHMAL ETMEYİN!

Kış aylarını yaşadığımız şu günlerde hava sıcaklığı düşmeye devam ederken önümüzdeki günlerde ilçemizde sağanak yağmurun etkili olması bekleniyor. Uzmanlar gribal enfeksiyon ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar için önlem alınması konusunda uyarılarda bulundu.

Hava sıcaklığı 6 dereceye kadar düşmesi bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfasından alınan bilgiye göre önümüzdeki günlerde ilçemizde hava sıcaklığı düşmeye devam ederken yağışlarında geri geleceği açıklandı. İlçemizde bugünden itibaren sağanak yağmur etkili olacak. Alınan bilgiye göre yarın ilçemizde sağanak yağmur bekleniyor ve en düşük hava sıcaklığı 11 derece olması bekleniyor.

Hafta sonu yağışlı geçecek

9 Aralık Cumartesi günü sağanak yağış devam edecek ve hava sıcaklığının 9 derece olması bekleniyor. 10 Aralık Pazar günü hava sıcaklığının 10 derece olması bekleniyor. 11 Aralık Pazartesi günü yağmur beklenmiyor fakat hava sıcaklığı 11 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Öneminizi alın

Uzmanlar hava sıcaklığını düşmesi ve yağışların etkisiyle artacak olan gribal enfeksiyon ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar için vatandaşları uyardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —