Tarih: 01.12.2021 12:53

Havalar soğuyor Sokaktaki Canlarımızı unutmayalım

Facebook Twitter Linked-in

Aralık ayına girdiğimiz bugünlerde havalar her geçen gün daha da soğuyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde soğuk havadan etkilenen sokaktaki canlarımız için evlerimizin ve işyerlerimizin önüne mama ve su bırakmayı ihmal etmeyelim.

‘Onları yalnız bırakmayalım’

Sokaktaki canlarımızı soğuk kış günlerinde yalnız bırakmamız gerektiğini belirten Hayvanseverler, onların bize Allah’ın emaneti olduklarını hatırlatarak, ‘En azından evlerimizin ve işyerlerimizin önüne su ve mama bırakmayı ihmal etmeyelim’ diyerek çağrıda bulundu.

Hassasiyet artıyor

Gölcük’te son yıllarda sokaktaki dostlarımıza olan hassasiyetin artması hayvanseverleri memnun ediyor. Birçok esnaf ve vatandaş ev ve işyerlerinin önüne su ve mama bırakarak, sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmıyor. Aralık ayına girdiğimiz bugünlerde soğuyan havalarda sokak hayvanları soğukla da baş etmek zorunda kalıyor.

‘Sokaktaki canlarımız bu soğuk havada zorlanıyor’

Bazı hayvanseverler, ‘Artık havalar soğudu. Sokaktaki canlarımız bu soğuk havada zorlanıyor. Gölcük’te son yıllarda sokaktaki dostlarımıza olan hassasiyetin artması bizi mutlu ediyor. Şu süreçte herkes evlerinin ve işyerlerinin önüne mama ve su bırakırsa, bu zorlu süreç dostlarımız için daha kolay geçer’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —